Kur'an'da dinozorlar var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demir nasıl indirilebiliyor? Zaten Kuran-ı Kerim'den önce de kılıçlar vardı. Yani demir denilen maden dünyada bulunuyordu. Bu durumda Kuran-ı Kerim yalan söylemiş oluyor.

Kuran`da demirin dünyaya ait olmadığı dünyaya göktaşları ile geldiği yazıyor sanırım ondan bahsediyor. Ayrıca o yıllardaki kılıçları çelikle karıştırıyor olabilirsiniz. Nasıl olsa ikisi de metal.

Bu sorun oluşturur mu? Kuran'da akrep geçmiyor ama akrep ve türevleri o dönem insanları biliyordu.
Sorun istiyorsan sorun da bulunabilir. Dağları deprem olmasın diye yarattık diyor mesela. Oysaki dağların bölgelerde daha çok deprem oluyor...

Ha bu arada oluşturur evet. Ömür boyu insanlığa rehberlik etmesi beklenen bir kitapta misafirler rahatsız etmesin diye kısım olması bir sorun oluşturur.

Az önce bitkiydi :D Kendi bildiklerini de yalanlıyorsun, demiştim değil mi kendi gerçekliğini oluşturuyorsun diye? Evet,benim bilgim kullandığımız petrol için geçerliymiş,petrol hakkında ise yanlış biliyormuşum(en azından sadece senin attığın, bilmediğim sayfa için) Peki ya sen?
Deniz içinde oluşan mikro organizmalar ve bitkiler. İçeriğini okursan eğer;
"Petroleum began its life millions of years ago when plants, algae, and plankton drifted in oceans. These organisms eventually died and sank to the seafloor. Over time, they were buried and crushed under millions of tons of sediment and plant debris."

Sorun istiyorsan sorun da bulunabilir. Dağları deprem olmasın diye yarattık diyor mesela. Oysaki dağların bölgelerde daha çok deprem oluyor...

Daha çok mu oluyor daha çok mu hissediliyor?

Maymunlar öldüyse nasıl evrim oluyor?
Maymunlar öldüyse nasıl evrim oluyor?
Sen daha hayatımızı bilmiyorsun.
Böyle sorular düşünmeniz için soruyorum. Düşünmek eylemi zor bir fiil değildir.
O zaman az önce dediğiniz ben öyle ekler kullanmadım lafını inkar ediyorsunuz.
Mesaja tıkla konuyu görebilirsin. Sorum mevcut sürekli bilimsel ya da bilimsel değil kavramları bilimsel mi?
Attığım haber ve makalelerdeki kaynakların bilimsel açısından sizinkilerin kat ve kat üstünde olduğuna ve yanlış olmadığına güveniyorum. Olsaymış ya da bitseymiş değil ben olanları söylüyorum.

Deniz içinde oluşan mikro organizmalar ve bitkiler. İçeriğini okursan eğer;
"Petroleum began its Life millions of years ago when plants, algae, and plankton drifted in oceans. These organisms eventually died and sank to the seafloor. Over time, they were buried and crushed under millions of tons of sediment and plant debris."

Okudum, sen kime ne anlatıyorsun? Deniz tabanına düşen mikroorganizmaların basınçla karşılaşması sonucu oluştuğu yazıyor(büyük havzalara sahip olsalarda bunları çıkarması zor olduğu için genelde uğraşmiyorlar).Edit olarak da ekleme yapmıştım, diğer sayfalarda da aynı şeyler yazıyor. Bitki basınçla karşılaştığında kömür oluşturur(istisna hiçbir şeyi değiştirmiyor).Bilmiyorsun, seni desteklediğini düşündüğün şeyi atıyorsun ( ki her attığı şey birbirinden farklı:D) Sana daha fazla cevap vereceğimi sanmıyorum. Liseli arkadaşlarım gibisin, rahatsız edicisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı