Kurban kesmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tamamen boş bir yorum kusura bakma kurbanın amacı zaten yoksul ailelere kendi etinden paylaşmaktır hayvan katliamı tabii bu sizin diyişinizle .

Tamamen boş bir yorum kusura bakma kurbanın amacı zaten yoksul ailelere kendi etinden paylaşmaktır hayvan katliamı tabii bu sizin deyişinizle .
Kurban geleneği ne zaman başlamıştır acaba beni bilgilendirebilir misin rica etsem? Yani kurban nedir, ne kadar eskiye dayanır, amacı ve kökeni neresidir? Madem boş bir yorum yaptım lütfen aydınlatabilir misin beni?
Sadece konu hakkındaki düşüncelerinizi desteklemediğim için.
E İspanya’daki boğa güreşi geleneğine gerizekalı dediğim için niye kızgın attın Yoksa boğa güreşlerini mi destekliyorsun anlamadım

İslam hakkın da hiçbir bilgin olmadığı belli bilmiyorsan konuşmanın bir lüzmu yok tabii ki de birinci önceliğimiz Allah'ın rızasını kazanmak ama Allah bize kurban kesmeyi nasip ettiği için kesemeyenlerede kurban etlerini paylaşmamızı emretmiştir.

Siz de hakkında yorum yaptığınız dinin neyi niçin emrettiği hakkında bilgi sahibi olun. Esas amaç sevap kazanmak olsaydı inanın daha karlı yolları da var. Esas amaç sevap kazanmak değil, Allah'ın emrine, malın ve hatta canın pahasına "itaat"'in sembolüdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…