Kurban kesmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Felsefe kategorisinde 'tavuklara nasıl işkence ediliyor' adlı bir konu mu açayım? Burası duyar kasma yeri değil. Bir türlü öğrenemediniz bunu.
Duyarla alakası yok. Kurban vicdan ve akıl dışılık demişsin. Derdin vicdan olsaydı şu an kurbanı değil fabrikalarda acı çeken hayvanları konuşuyor olurduk. Senin derdin din.

Hayalini kurdugunuz tanrilara yaranmak icin bir seyleri kurban etmeniz
Kimsenin inancına hayal diyemezsin, dersin ama senin görüşün ve inanışın da bu sefer kimse tarafından iplenmez. Aynı karşılığını bulursun.

Garip, herkes kendinden olmayanı kötüleme ve dışlama peşinde.

Abi kurban vahşet, hayvanlara işkence ama kasapta kesilenler vahşet değil, onlarda sıkıntı yok.

Tek üzüldüğüm nokta bazı sözde kasapların maket bıçağı keskinliğindeki dandik bıçaklarla hayvanın kellesini meyve doğrar gibi doğraması.

Abi kurban vahşet, hayvanlara işkence ama kasapta kesilenler vahşet değil, onlarda sıkıntı yok.

Ne farkı var. Dini kötülemek için ne kadar çırpınıyorsunuz. Ne farkı var söylesene? 🤣 sebebi bile söylemeden gidip vahşet diyorsunuz sonra burada müslümanlar cahil oluyor. Ne güzel kafa yapısı.
diğer şeyler, kanıtlar, medeni tartışmalar iyi de bu ne? Sadece dini kötülüyor ve bir sebep vermiyor.
Sonra"hahaha", "üzgün" veya "kızgın" atıp cahil diyor.

Ne farkı var. Dini kötülemek için ne kadar çırpınıyorsunuz. Ne farkı var söylesene? 🤣 sebebi bile söylemeden gidip vahşet diyorsunuz sonra burada müslümanlar cahil oluyor. Ne güzel kafa yapısı.
diğer şeyler, kanıtlar, medeni tartışmalar iyi de bu ne? Sadece dini kötülüyor ve bir sebep vermiyor.
Sonra"hahaha", "üzgün" veya "kızgın" atıp cahil diyor.
Bana mı dedin bunları? Ben böyle diyen din düşmanlarını taklit etmişdim. Sizin taraftayım yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı