Steam Kurlar ne zaman güncellenecek?

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar yaz indirimini kaçırdığım için para biriktiriyorum. Şu 1-2 gün içerisinde Forza Horizon 4 alabilirim ama birkaç ay daha para biriktirip Forza Horizon 5 almak istiyorum. Bu bekleme sürecinde dolar kuru güncellenirse ikisi de hayal olacak gibi gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yaz indirimini kaçırdığım için para biriktiriyorum. Şu 1-2 gün içerisinde Forza Horizon 4 alabilirim ama birkaç ay daha para biriktirip Forza Horizon 5 almak istiyorum. Bu bekleme sürecinde dolar kuru güncellenirse ikisi de hayal olacak gibi gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım?
Belli değil belkide güncellenmicek belkide güncellencek fakat dolar kuru artacak diyorlar.

Forza için Xbox PC Pass almaya ne dersin?
An itibariyle gamepass şuanda 80 TL hocam. 3 Ay oynayıp bırakmaktansa 200 TL verir oyunun kendisini alırım daha iyi.

Kur güncellenmez ama fiyatlar artabilir.
Ne önerirsiniz hocam ? Sizce Forza 4'ü mü alayım yoksa 2-3 ay boyunca para biriktirip 5'i mi alayım ? Gamepass sayesinde ikisi oyunuda deneyimledim. İki oyunda bana göre aynı geliyor. Sadece haritaları farklı ve bir kaç araba eklenmiş forza horizon 5'de

Son düzenleme:
An itibarıyla Game Pass şu anda 80 TL hocam. 3 ay oynayıp bırakmaktansa 200 TL verir oyunun kendisini alırım daha iyi.

Ne önerirsiniz hocam? Sizce Forza 4'ü mü alayım yoksa 2-3 ay boyunca para biriktirip 5'i mi alayım? Game Pass sayesinde ikisi oyunuda deneyimledim. İki oyunda bana göre aynı geliyor. Sadece haritaları farklı ve birkaç araba eklenmiş Forza Horizon 5'te.

Çok bireysel olacak ama konsol almadan önce Forza aşığıyken oyunu oynama şansım olunca maksimum bir ay düzenli oynadım. Tekrarlayan bir yapıda olduğundan sıkıyor bir süreden sonra. Şu an haftada bir saatim yoktur, silmeye kıyamadığımdan bir köşede yer kaplıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı