Kurnaz bilgisayarcı parça çalmış olabilir mi?

İşlemciler kolay kolay arıza vermez.
Sıvı soğutmalar arızaya açıktır.
Teşhisi yanlış koymuş olabilir.
Sıvı soğutma yerine kule tipi soğutmaları da deneyebilirsiniz.
Fatura elinizde ise karşılaştırın.

Mahalle bilgisayarcısına asla gidilmez, gidilecekse de kısa işlem olacak gözünüzün önünde yapacak.

Benimde parçaları değiştirmişti zamanında yıllar sonra fark etmiştim.
Mahalle bilgisayarı değil 4 bin takipçisi 300 google yorumu(5yıldjz) vardı şimdi baktığimda instadan çoğu bot hesap

İşlemciler kolay kolay arıza vermez.
Sıvı soğutmalar arızaya açıktır.
Teşhisi yanlış koymuş olabilir.
Sıvı soğutma yerine kule tipi soğutmaları da deneyebilirsiniz.
Fatura elinizde ise karşılaştırın.
Hocam sıvı soğutucu pahalı ve kaliteli bir marka bile olsa yine de arızaya açık mıdır?

Mahalle bilgisayarı değil 4 bin takipçisi 300 google yorumu(5yıldjz) vardı şimdi baktığimda instadan çoğu bot hesap
Hocam Google'da yorum atmak, puan vermek için mail hesabı açmak çok zor olmasa gerek.

Arkadaşlar adam Cougar Aqua ARGB 360 sıvı soğutucuyu 4 bin liraya Coguar h150 ile değiştirmiş ben çok anlamam bu işlerden kötü mü yapmış? Akşam gidip alacam benim korkum adamın bilerek çalışan cpu yu bozup zorla yenisiyle değiştirmesi telefonda en az 5 kez dayattığı cpu değişebilir 7 bin lira diye daha sıvı soğutucuyu takmadan cpunun arızalı olduğu kanaatine varmış gibi konuşuyodu

Parçaları biliyorsan kontrol edersin oldu bitti.
Faturanızı yanınıza alın. Parçaları orada kontrol edin.
Aksi bir şey varsa durumu belirtirsiniz.
Hocam parça listesi ile karşılaştırma yaparak teslim alın. Macun değişimini kendiniz de yapabilirsiniz, bilgisayarcılara güven ololmaz.
Hocam nasıl kontrol edebilirim? sadece parçaların adını biliyorum

Son düzenleme:
Faturada yazan işlemci seri numarasını fatura firmasına sorgulat. Onların sattığı bir işlemci mi ortaya çıkar.
İşlemci kolay kolay arıza yapmaz.
AMD FX olanlar bir ihtimal.

Faturada yazan işlemci seri numarasını fatura firmasına sorgulat. Onların sattığı bir işlemci mi ortaya çıkar.
İşlemci kolay kolay arıza yapmaz.
AMD FX olanlar bir ihtimal.
Faturada sadece işlemci modeli yazıyor bilgisayardakı bileşenleri karşılaştırsam yetermi? Gidipte ekran kartı belleği, ssd/hdd, ram çalabileceğini düşünmüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı