Kurs olmadan sertifika almak

Alper Can

Kilopat
Katılım
3 Nisan 2017
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tahmini olarak B1-B2 arası bir seviyede diyebileceğimiz akıcı bir seviyede İngilizce okuyabiliyor, konuşabiliyor ve yazabiliyorum. Çalıştığımdan dolayı kursa vesaire gitme imkanım yok. Başka bir yolla bu seviyede İngilizce bildiğime dair bir sertifika almamın yolu var mıdır? İnternetten Online kurslara baktığım. Belki C1 seviyesinde Online kurs alırım hem ingilizcemi daha da geliştirir hem de sertifika alırım tarzında düşünürken A1 ve A2 dışında bir kursta bulamadım. Eğitim almadan direk sınava girerek sertifika alabileceğimiz ya da en azından C1 seviyesinde eğitim alarak Online olarak sertifika alabileceğimi bildiğiniz yer var mıdır?
 
Şu an adlarını hatırlamıyorum. Ücretli ve ücretsiz sadece sertifika sınavına girip seviyenizi gösteren sertifikalar mevcut. Müsait bir anımda dönüş yapayım size inşallah.
Toptalent.co sitesinde 50/44 yapmıştım galiba C1 demişti.
1 ay kadar önce yine farklı 2-3 sitede ücretsiz teste girmiştim onlarda da hepsinde C1 aldım ancak ben C1 olduğuma kendim inanmıyorum. Maksimum B2dir seviyem ancak buna rağmen soran insanlara B1 seviyesinde bildiğimi söylüyorum.
 

Geri
Yukarı