Kurtarılamayan Google hesabı nasıl geri alınabilir?

PhantomStriker

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle iyi günler. Bir süredir @yasadisicocuk hocamla birlikte kendisi için çok önemli olan bir Google hesabını kurtarmaya çalışıyoruz. Hesapta manevi değeri olan fotoğraflar var. Durum şu ki hesabın kurtarma e-postası, hesabın kendisi. Yani doğrulama kodları, giriş yapılamayan hesaba gidiyor. Kendisi her yolu denemesine rağmen bir çıkış yolu bulamadı. Şimdi aklımıza gelen, hesabı hackera aldırmak. Yardımcı olabilir misiniz? Ya da yardımcı olabilecek tanıdığınız var mı?

Öncelikle iyi günler. Bir süredir @yasadisicocuk hocamla birlikte kendisi için çok önemli olan bir Google hesabını kurtarmaya çalışıyoruz. Hesapta manevi değeri olan fotoğraflar var. Durum şu ki hesabın kurtarma e-postası, hesabın kendisi. Yani doğrulama kodları, giriş yapılamayan hesaba gidiyor. Kendisi her yolu denemesine rağmen bir çıkış yolu bulamadı. Şimdi aklımıza gelen, hesabı hackera aldırmak. Yardımcı olabilir misiniz? Ya da yardımcı olabilecek tanıdığınız var mı?

Bu programı kullanabilirsin.

Samfw_tool_v3.31

Hocam hacker işlerine falan bulaşmayın "Yumurta kazanayım diye kazdan olursunuz" tavsiye etmiyorum kendiniz çalabiliyorsanız onu deneyin.

Hocam hacker işlerine falan bulaşmayın "Yumurta kazanayım diye kazdan olursunuz" tavsiye etmiyorum kendiniz çalabiliyorsanız onu deneyin.
Başka yolu varsa yapalım ama @yasadisicocuk hocamız her yolu denemiş. Bir süredir yardım etmeye çalışıyorum ama bir yere varamıyoruz. Geriye a hukuk yoluna başvurmak kaldı ya da hacker.

hayır, maalesef 🙁

hesabın içeriğinde;

en büyük sebebim kızımın doğduğu günden itibaren olan fotoğraf ve videoları var.

gsm operatörüne de sordum geriye dönük cihaz imei veya bu tip kayıtlar var mı diye. olumlu cevap alamadım.

resmi olarak beyan edebileceğim, aktif olan kullanımlarımın teyitli e-postası buna e-devlette dahil google play’de banka bilgisi var. adıma olan faturalar tanımlı.

sony, samsung, huawei, apple gibi hesaplarda var. vakti zamanında yaptığım üyelikler.

en son hesabın açık olduğu xiaomi hesabı var ama ordan da erişim sağlanamıyor.

şuan aklım durdu çözüm bulamamaktan.

Son düzenleme:
Daha önce oturum açtığınız bir konumdan deniyorsanız daha etkili olur, fakat dediğim gibi daha önce bir kere de olsa oturum açtığınız bir cihazı kullanırsanız daha iyi olur.

hocam hesaptan giriş yaptığım hiç bir cihaz yok elimde. zaten telefon bozuldu ondan sonra bu konu sirayet etti. evdeki wifiden giriyorum internete konum bilgisi açık şekilde defalarca denedim. bu sıkıntı olmadan önce cihazda açık olan hesapların geriye dönük bilgilerini indirdim. cihaz bilgisi olarak sadece karışık parametreler var.

birde böyle bi konu geçmiş forumda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı