Çözüldü Kurtarma diskine dosya eklenebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler sorum bu bir tane 500 MB'lık bir tane de 100 MB'lık ismini tam hatırlamadığım disk var bunlara dosya atılabilir mi?

Rica ederim. Bu dosyalar sistemdeki gerekli bir dosya silindiğinde bilgisayarı kurtarmak için bulunan dosyalardır.

Rica ederim. Bu dosyalar sistemdeki gerekli bir dosya silindiğinde bilgisayarı kurtarmak için bulunan dosyalardır.

Yani hani bilgisayarınızda bir sorun tespit ettik gibi şeyler var ya onlar bu diskler sayesinde mi oluyor ve bir dosya eklenme imkanı kesinlikle yok değil mi?

Anladığım kadarıyla diskpart'da "Recovery" olarak isimlendirilmiş partitiondan bahsediyorsunuz. Explorer++ ile erişim sağlanabilir bir ihtimal fakat dosya atmak ne kadar sağlıklı olur denemeden bilemeyiz. Erişseniz bile tavsiye etmiyorum.
Ha, bir de muhtemelen 100MB'lik "System" kısmı var, orada da EFI dosyaları var. macOS kurma macerasında kazaran silip kırk takla atarak geri atmam gerekmişti.

Hayır atılabilir mi onu soruyorum atılabilir mi?

Aynen. Orada sistem dosyaları var, oraya karışan pişman olur. Ayrıca oraya ulaşmak neredeyse imkansız.

Hayır atılabilir mi onu soruyorum atılabilir mi?

Sistem dosyaları var orada, karışırsanız pişman olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…