Çözüldü Kurtarma diskine dosya eklenebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Anladığım kadarıyla diskpart'da "Recovery" olarak isimlendirilmiş partitiondan bahsediyorsunuz. Explorer++ ile erişim sağlanabilir bir ihtimal fakat dosya atmak ne kadar sağlıklı olur denemeden bilemeyiz. Erişseniz bile tavsiye etmiyorum.
Ha, bir de muhtemelen 100MB'lik "System" kısmı var, orada da EFI dosyaları var. macOS kurma macerasında kazaran silip kırk takla atarak geri atmam gerekmişti.

Anladığım kadarıyla Diskpart'da "recovery" olarak isimlendirilmiş Partition'dan bahsediyorsunuz. Explorer++ ile erişim sağlanabilir bir ihtimal fakat dosya atmak ne kadar sağlıklı olur denemeden bilemeyiz. Erişseniz bile tavsiye etmiyorum.

Hayır atılabilir mi onu soruyorum atılabilir mi?

Anladığım kadarıyla Diskpart'da "recovery" olarak isimlendirilmiş Partition'dan bahsediyorsunuz. Explorer++ ile erişim sağlanabilir bir ihtimal fakat dosya atmak ne kadar sağlıklı olur denemeden bilemeyiz. Erişseniz bile tavsiye etmiyorum.

Aynen. Orada sistem dosyaları var, oraya karışan pişman olur. Ayrıca oraya ulaşmak neredeyse imkansız.

Hayır atılabilir mi onu soruyorum atılabilir mi?

Sistem dosyaları var orada, karışırsanız pişman olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı