Kurtlar Vadisi kaos mu başlıyor?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Arkadaşlar Kurtlar Vadisi'ni çok seven bir insanım bundan 1-2 sene önce yine yeni bir dizinin başlayacağı konuşuluyordu pek takmıyordum ancak şu aralar bu durum fazla yaygınlaştı çok fazla gündemi takip eden bir insan değilim gündem bunlarla doldu taştı aklımda tek bir soru var Kurtlar Vadisi kaos başlıyor mu?

Arkadaşlar Kurtlar Vadisi'ni çok seven bir insanım bundan 1-2 sene önce yine yeni bir dizinin başlayacağı konuşuluyordu pek takmıyordum ancak şu aralar bu durum fazla yaygınlaştı çok fazla gündemi takip eden bir insan değilim gündem bunlarla doldu taştı aklımda tek bir soru var Kurtlar Vadisi kaos başlıyor mu?

Oyuncular 90 yaşına geldi. Artık başlasa ne olur başlamasa ne olur?

@Nasus31 katılıyorum ancak başlaması benim açımdan çok iyi olur tabii ki eski tadı vermez ancak tadımlıkta olsa fena olmaz.

Umarım başlamaz, zira bazı şeylerin tadında kalması daha iyi olur...

@Anobis tabii ki katılıyorum ancak başlasa bir kitle tarafından çok beğenilir.

Başlatıp da şöyle bir efsaneyi oldurmesinler. Şu saatten sonra çıkacak bir kurtlar vadisi dizisi sadece diziyi geriye çeker, başka hiçbir işe yaramaz. Efsane kadro da ya öldü ya ölecek. O dizide oynayacak oyuncu bulamazsın. Başlayacağına dair herhangi bir habere denk gelmedim.

Başlatıp da şöyle bir efsaneyi oldurmesinler. Şu saatten sonra çıkacak bir Kurtlar Vadisi dizisi sadece diziyi geriye çeker, başka hiçbir işe yaramaz. Efsane kadro da ya öldü ya ölecek. O dizide oynayacak oyuncu bulamazsın. Başlayacağına dair herhangi bir habere denk gelmedim.

Kadro konusunda haklısın.
dd-1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı