Kurtlar Vadisi nereden izlenir?

YouTube'da tüm bölümleri var ama sen boş ver Kurtlar Vadisi'ni Ezel'e başla, Kurtlar Vadisi sıkıcı zaten. 😀

Sıkıcı mı? Şaka mısın sen ezel dediğin dizi kvden alıntı şimdi sana burada Kv'nin başarılarını saysam senim bunları okumaya ömrün yetmez.

Sıkıcı mı? Şaka mısın sen ezel dediğin dizi kvden alıntı şimdi sana burada Kv'nin başarılarını saysam senim bunları okumaya ömrün yetmez.

Onu örnek yapması onu iyi mi yapıyor bazen boynuz kulağı geçer bu arada ezel daha sıkıcı özellikle ramizin olmadığı sahneler. Ama kv de kadro genişliği ve dizinin ilk bölümlerinin kısa olması izlettiriyor kendini.

Onu örnek yapması onu iyi mi yapıyor bazen boynuz kulağı geçer bu arada ezel daha sıkıcı özellikle ramizin olmadığı sahneler. Ama kv de kadro genişliği ve dizinin ilk bölümlerinin kısa olması izlettiriyor kendini.

Ben ikisini de izledim bana sorsan kv daha kaliteli dizi ama sürükleyicilik bakımından ezel. 2. ye izlemek istesem birini ezeli izlerim.

Kk ilk 55 bölüm sonra yapımcı değişiyor dizide değişiyor sarmıyor aynısı ezel içinde geçerli ilk sezon sürüklüyeci lakin ikinci sezon tutturamamışlar gibi geldi bana.

Yok ya ben ezelden hiç sıkılmadım izlerken ama kv bazen sıkıyor sanırım aralara film çekimleri girmiş hele o Polat'ın Suriye'ye gittigi bölüm neydi ya.

Ne boynuz kulağı Ezel vadinin yanından geçemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı