Kurtlar Vadisi vs Ezel

1690923031800.png

Diziyi bırak şu fotoğrafı bile Ezel'e değişmem.

Bence açık ara farkla Kurtlar Vadisi insanlar niye Ezeli bu kadar övüyor anlamıyorum. Kurtlar vadisine baktığımız zaman her yerinde tutarlılık detaylara verilen özen senaryoya göre sevilen karakterleri bile öldürmekten korkmayan tutarlı bir dizi. Ama ezele baktığımızda sırf karakterler seviliyor diye uzattıkca uzatıyorlar. Tuncel kurtiz olmasa bence ezelin adı bile duyulmazdı.
Kurtlar Vadisi.Ezel dizisi zaten Tuncel Kurtiz sayesinde tanınan bir dizi.Reyting kaybetmek korkarak sadece seyirci isteğine göre hareket ediyorlardı.

Ezel daha duygusaldır daha çok etkiler insanı her karakterin bir geçmişi vardır karakter gelişimi çok iyidir fakat çoğu tutarsızdır, oyuncu kadrosu çok iyidir müzikleri efsanedir?
Kurtlar Vadisi senaryosu, gerçekçiliği, oyuncu kadrosu, detayları, Türkiye'de diğer dizilere nazaran fersah fersah üstündür. Müzikleri ezel ile kapışır.

Sonuç olarak ezel çok iyi dizidir ama Kurtlar Vadisi ile kıyaslanamaz.

Bence açık ara farkla Kurtlar Vadisi insanlar niye ezeli bu kadar övüyor anlamıyorum. Kurtlar vadisine baktığımız zaman her yerinde tutarlılık detaylara verilen özen senaryoya göre sevilen karakterleri bile öldürmekten korkmayan tutarlı bir dizi. Ama ezele baktığımızda sırf karakterler seviliyor diye uzattıkca uzatıyorlar. Tuncel kurtiz olmasa bence ezelin adı bile duyulmazdı.

Kurtlar Vadisi kesinlikle.

Kurtlar vadisi, siyasi, felsefi, edebiyat, folklor, görsellik birçok yönden izlediğim en iyi yerli dizi. Ben bu diziyi bu sene yeni izledim ve ona rağmen bayıldım resmen. Bir de o dönemde izleyenleri düşünüyorum da gerçekten müthiş hissetmişlerdir her saniyesinde. Ezel'i izlemedim ama Kurtlar Vadisi çok çok üst düzey. Benim izlediğim en iyi 2. dizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı