Rexie
Kilopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar. Uzun diziler izlemeyi seven biri değilim, çabuk sıkılırım ama geçen sene ekim sonu gibi başladığım ülkemizin nadide sinema eseri Kurtlar Vadisi'ni bu gece itibarıyla bitirdim. Bazen sıkıldığım yerler olsa da beni son bölüme kadar kendisine çekmeyi başardı. Bana; defalarca tüylerimi diken diken yapan sahneleriyle, şok eden detaylarıyla, gerçek hayattakine olan benzerliğiyle, karakterlerin ve kurgunun başarısıyla, müzikleriyle, derin ve anlamlı replikleriyle, kurgunun ilk ve son bölümlerle olan muhteşem bağlantısıyla ve aklıma gelmeyen onlarca başarısıyla unutamayacağım bir 110 saat yaşattı. Pusu'yu izler miyim bilmiyorum ama Kurtlar Vadisi ile uzun bir süre daha etkileşim halinde bulunacağım. İzlerken fark etmediğim detaylar hakkında çekilmiş videoları izlerken hayranlığım artmaya devam ediyor. Bana hayatımın bu zor ve sıkıcı döneminde huzur, mutluluk ve keyif kattığın, yalnızlığımı unutmak için kafamı dağıtmama yardım ettiğin, sıradan bir insan olmanın ne kadar değerli olduğunu ve aynı zamanda uğruna emek vermeye fedakarlık yapmaya değer bir vatanımız olduğunu hatırlattığın için teşekkürler "Kurtlar Vadisi".