Öksürük arttıran bir ilaç vardı, adını unuttum. Dolapta var, birazdan gidip bakarım ismine. Onu içip balgam atmaya çalış. Doktorun verdiği ilaçta büyük ihtimalle balgam attırıcı.
Hatta Katarin ilacının 2 çeşidi var hocam bende. Aslında iyi ilaçlar. Dayanamayıp içmiştim demin. Öksürük krizimi geçirdi bayağı. İlaç mavi-lacivert bir şey mi?
Hatta Katarin ilacının 2 çeşidi var hocam bende. Aslında iyi ilaçlar. Dayanamayıp içmiştim demin. Öksürük krizimi geçirdi bayağı. İlaç mavi-lacivert bir şey mi?
Astımı küçükken geçirmiştim ve iyileşmiştim. Bundan 4 hafta önce epey sağlamdım. Ne öksürük vardı, ne gıcık vardı ne de başka bir şey. Şu an hafiften boğazım sakinleşmeye başladı. Ama hala çok hafiften bir yanma hissi geliyor boğazımda.
Evet hocam. Aynı ilaçlarımız var. Diğer Katarin bittiğinde gidip almıştım eczaneden. Eczacı bunun da grip ilacı olduğunu söylemişti. O ilacı bulandan Allah razı olsun cidden. Ama keşke kalıcı olarak kurtulsam bundan.
Evet hocam. Aynı ilaçlarımız var. Diğer Katarin bittiğinde gidip almıştım eczaneden. Eczacı bunun da grip ilacı olduğunu söylemişti. O ilacı bulandan Allah razı olsun cidden. Ama keşke kalıcı olarak kurtulsam bundan.