Kurulabilecek En Çılgın Sistem

Bende kendi hayalimi bırakayım konu sahibi olarak.

İşlemci: Intel İ9 10980XE / AMD Ryzen 9 3950X (duruma göre değişir)
Ekran Kartı: 2x Asus GeForce ROG Strix RTX 2080TI 11 GB Gaming OC
Anakart: Asus ROG Rampage VI Extreme Omega X299 4266MHz (OC) DDR4 M.2 Wifi RGB EATX / MSI MEG X570 GODLIKE 4800 MHz (işlemciye göre değişir)
Ram: Corsair 64 GB (4x16) Dominator Platinium RGB CL19 4000 MHz
Monitör: 3x BenQ XL2546 240HZ + Samsung LU32R590CWMXUF 32" 4ms UHD 4K CURVED
HDD: 4x Seagate 12 TB Ironwolf 7200 RPM 256 MB
SSD: 4x Samsung 970 Evo Plus 2 TB 3500/3200MB/s M.2 NVMe
Soğutma: Corsair Hydro H150I PRO RGB 360mm
Kasa: Thermaltake The Tower 900 Tempered Glass USB 3.0
PSU: Thermaltake Toughpower 1500w 80+ Gold Full Modüler 135mm
Düzenleme: Altı neden çizgili inanın bilmiyorum, umarım yasak değildir. Düzeltemiyorum da.

Threadripper 3990x
128GB DDR4 RAM (Mumkunse 4000+ MHz)
2 TB NVMe SSD
RX590
bla bla bla.
Ekran karti iyi olmasina gerek yok cok isime yaramiyor zaten. (Goruntu verse yeter :lol:)

Ben konu açayım diyordum da açılmış bile. O halde kuracağım sistem böyle olurdu. 200 TB SSD falan takıp abartmayacağım.

Intel Core i7 990X Extreme Edition kendisine delid yapar, termal macun olarak Thermal Grizzly kullanırım.

İşlemci soğutucu olarak Intel'ın efsanevi stock soğutucu olan bu var.

Asus SaberTooth X58

Ekran kartı olarak GTX 980 Ti modeli aklımda lakin tek model değil. Önce Asus 20th Anniversary Gold Edition, sonra Asus Rog Poseidon, sonra Inno3D ICHILL X4 Ultra, en son olarak MSI Gaming Golden Edition kullanırım. Canım sıkıldıkça değiştiririm. Ayrıca SLI de yaparım.

RAM olarak aklımda PNY Anarchy 4 GB 2666 MHz var. Slotların tamamını doldurup toplam 24 GB RAM yapardım.

Kasa olarak Cougar Panzer S düşünüyorum. Çok asaletli olmasına karşın kaliteli de bir kasa. Kasanın üst kısmına havayı dışarıya atabilmesi için yukarıya 2 adet be quiet! fan takarım. Model olarak aklımda model yok lakin bağlantısını paylaştığıma benzer bir şey olması hoşuma gider.

Güç kaynağı olarak şöyle sağlamından EVGA SuperNOVA 1300 G2 kullanırım.

SSD olarak 960 GB kafi. Model olarak aklımda Kingston DC500 bulunuyor. Adata SU800 ve Crucial MX gözümden kaçmadı değil. Samsung da çok klişe yahu. Kendisini soğutmak için Vantec Iceberq kullanırım.

HDD olarak şöyle 4 TB güzel olur. Oyun arşivi yapmayı falan severim. Model olarak aklımda Toshiba X300 bulunuyor. Hitachi tarzı markalar da radarımda bulunuyor. Kendisini soğutmak için de Vantec Iceberq gibi bir şey kullanırım.

Ses kartı olarak EVGA NU Audio Pro 7.1 kullanırım sistemde.

Şimdi sıra ekipmanlarda.

Monitör olarak Acer Predator X35 kullanırım. Kocaman bir şey. Üç monitöre eşit sanırım.

Klavye olarak Logitech G910 güzel olur.

Mouse olaraksa Sharkoon SKILLER SGM 1 düşünüyorum.

Mousepad olarak aklımda bir model yok.

Kulaklık olarak Corsair Virtuoso RGB düşünüyorum.

Kulaklığın mikrofonu gayet güzel ama o kadar hayal kuruyoruz bari mikrofonumuzda olsun. Düşündüğüm model ise HyperX Quadcast iyidir.

Hoparlör kullanacağımı pek sanmam.

Beni az çok güzel yansıtacak bir webcam iyi olur. Model olaraksa Logitech C922 gibi bir şeyler olur.

Koltuk olarak mutfak koltuğu bile idare eder beni.

Ucuz da oldu, yok mu şöyle alabilecek bir babayiğit yahu :D

Ben konu açayım diyordum da açılmış bile. O halde kuracağım sistem böyle olurdu. 200 TB SSD falan takıp abartmayacağım.

Intel Core i7 990X Extreme Edition kendisine delid yapar, termal macun olarak Thermal Grizzly kullanırım.

İşlemci soğutucu olarak Intel'ın efsanevi stock soğutucu olan bu var.

Asus SaberTooth X58

Ekran kartı olarak GTX 980 Ti modeli aklımda lakin tek model değil. Önce Asus 20th Anniversary Gold Edition, sonra Asus Rog Poseidon, sonra Inno3D ICHILL X4 Ultra, en son olarak MSI Gaming Golden Edition kullanırım. Canım sıkıldıkça değiştiririm. Ayrıca SLI de yaparım.

RAM olarak aklımda PNY Anarchy 4 GB 2666 MHz var. Slotların tamamını doldurup toplam 24 GB RAM yapardım.

Kasa olarak Cougar Panzer S düşünüyorum. Çok asaletli olmasına karşın kaliteli de bir kasa. Kasanın üst kısmına havayı dışarıya atabilmesi için yukarıya 2 adet be quiet! fan takarım. Model olarak aklımda model yok lakin bağlantısını paylaştığıma benzer bir şey olması hoşuma gider.

Güç kaynağı olarak şöyle sağlamından EVGA SuperNOVA 1300 G2 kullanırım.

SSD olarak 960 GB kafi. Model olarak aklımda Kingston DC500 bulunuyor. Adata SU800 ve Crucial MX gözümden kaçmadı değil. Samsung da çok klişe yahu. Kendisini soğutmak için Vantec Iceberq kullanırım.

HDD olarak şöyle 4 TB güzel olur. Oyun arşivi yapmayı falan severim. Model olarak aklımda Toshiba X300 bulunuyor. Hitachi tarzı markalar da radarımda bulunuyor. Kendisini soğutmak için de Vantec Iceberq gibi bir şey kullanırım.

Ses kartı olarak EVGA NU Audio Pro 7.1 kullanırım sistemde.

Şimdi sıra ekipmanlarda.

Monitör olarak Acer Predator X35 kullanırım. Kocaman bir şey. Üç monitöre eşit sanırım.

Klavye olarak Logitech G910 güzel olur.

Mouse olaraksa Sharkoon SKILLER SGM 1 düşünüyorum.

Mousepad olarak aklımda bir model yok.

Kulaklık olarak Corsair Virtuoso RGB düşünüyorum.

Kulaklığın mikrofonu gayet güzel ama o kadar hayal kuruyoruz bari mikrofonumuzda olsun. Düşündüğüm model ise HyperX Quadcast iyidir.

Hoparlör kullanacağımı pek sanmam.

Beni az çok güzel yansıtacak bir webcam iyi olur. Model olaraksa Logitech C922 gibi bir şeyler olur.

Koltuk olarak mutfak koltuğu bile idare eder beni.

Ucuz da oldu, yok mu şöyle alabilecek bir babayiğit yahu :D
O işlemci darboğaz yapmaz mı? Bilmediğim için soruyorum.

Hayalinizdeki bilgisayar nedir arkadaşlar? Yani para sıkıntınız olmadan bir bilgisayar kuracak olsanız nasıl bir şey olurdu? Örneğin 2X RTX 2080 Ti + R9 3950X gibi. Fikirlerinizi merak ediyorum. Para sınırı olmadan kurabileceğiniz en iyi sistem nedir? Diğer bileşenleri de yazarsanız memnun olurum, insanların nasıl hayalleri var merak ediyorum.

i5 650.
DDR2 2 GB 1333MHz RAM.
GT710.
120 GB HDD.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı