Kurulum sırasında "Windows 10'un bu sürümü için hazır olmayan bir sürücü var" hatası

TheMeteAdam

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO.
Meslek
Day Trader
Arkadaşlar Windows 10 yüklüyorum ancak böyle bir sorun ile karşılaştım. Windows destekten baktım ancak pek bir şey anlamadım. Nasıl çözebilirim?

1625238040120.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Sonrasında kuruluma devam edip etmediğine bakın.
Kaldırdım yeniden başlatmamı istedi ve kurulum şu an sıfırlandı tekrar deneyip en yakın zamanda dönüş sağlayacağım

Tamamdır. Dönüş bekliyorum. Benim de 10'dada aynı olmuştu sürücüleri sildim devam etti.
İlk başta aynı hatayı verdi ancak garip bir şekilde bluetooth yazmadı yani hata vardı ve hatanın ne olduğu gözükmedi yaklaşık 10 defa yeniledikten sonra tekrar aynı hatayı aldığımı gördüm başka bir çözüm yolu var mıdır bildiğiniz?
Iııı ayrıca şimdi fark ettim bilgisayar bluetooth'ları geri yüklemiş tekrar silersemde yine yeniden başlat diyecek ve çıkmaz döngüye gireceğiz

İlk başta aynı hatayı verdi ancak garip bir şekilde Bluetooth yazmadı yani hata vardı ve hatanın ne olduğu gözükmedi yaklaşık 10 defa yeniledikten sonra tekrar aynı hatayı aldığımı gördüm başka bir çözüm yolu var mıdır bildiğiniz?

Hocam Technopat'taki diğer konulara baktınız mı? Bunun için diğer konulara bakabilirsiniz. Ben bu şekilde devam ettim ve hata falan vermedi.
İlk başta aynı hatayı verdi ancak garip bir şekilde Bluetooth yazmadı yani hata vardı ve hatanın ne olduğu gözükmedi yaklaşık 10 defa yeniledikten sonra tekrar aynı hatayı aldığımı gördüm başka bir çözüm yolu var mıdır bildiğiniz?
Iııı ayrıca şimdi fark ettim bilgisayar Bluetooth'ları geri yüklemiş tekrar silersemde yine yeniden başlat diyecek ve çıkmaz döngüye gireceğiz.

Hocam maalesef benim bildiğim bu. Eğer bluetooht sürücüleri kaldırılmaz ise Windows 10'a geçemeyeceksiniz. Hocam bir de yedek bir diskiniz var ise Windows 10'u sıfırdan kurulum yapar mışcasına yüklemeyi dener misiniz? Hata vermemesi lazım.

Hocam Technopat'taki diğer konulara baktınız mı? Bunun için diğer konulara bakabilirsiniz. Ben bu şekilde devam ettim ve hata falan vermedi.
Ya sorun çözülecek ancak yeniden başlatınca bluetoothlar geri geliyor bu yüzden tekrar hata veriyor. Bluetoothların gitmesi içinde yeniden başlatmamı istiyor. Yani bu yüzden sizde nasıl yeniden başlatma istemedi anlamadım.

Ya sorun çözülecek ancak yeniden başlatınca Bluetooth'lar geri geliyor bu yüzden tekrar hata veriyor. Bluetooth'ların gitmesi içinde yeniden başlatmamı istiyor. Yani bu yüzden sizde nasıl yeniden başlatma istemedi anlamadım.

Ben de ağ adaptörüm yüzünden yükseltemiyordum. Bende sürücüyü kaldır diyerek sizin denemiş olduğunuz yöntemle yaptım, oldu. Zaten adaptörüm CD harici kurulum dosyası (driver)'i yok. Bu yüzden yeniden başlattı ve sürücüyü yüklemedi ve USB 2.0 WLAN olarak gösterdi. Yanında da ünlem işareti vardı. Kuruluma girdim. Ve devam ettiğini gördüm.
Ya sorun çözülecek ancak yeniden başlatınca Bluetooth'lar geri geliyor bu yüzden tekrar hata veriyor. Bluetooth'ların gitmesi içinde yeniden başlatmamı istiyor. Yani bu yüzden sizde nasıl yeniden başlatma istemedi anlamadım.

Eğer istiyorsanız veya mecburiyetten geçmek istiyorsanız sıfırdan geçin. Yoksa bu hata size sıkıntılar çıkarır ileride.

Ben de ağ adaptörüm yüzünden yükseltemiyordum. Bende sürücüyü kaldır diyerek sizin denemiş olduğunuz yöntemle yaptım, oldu. Zaten adaptörüm CD harici kurulum dosyası (driver)'i yok. Bu yüzden yeniden başlattı ve sürücüyü yüklemedi ve USB 2.0 WLAN olarak gösterdi. Yanında da ünlem işareti vardı. Kuruluma girdim. Ve devam ettiğini gördüm.

Eğer istiyorsanız veya mecburiyetten geçmek istiyorsanız sıfırdan geçin. Yoksa bu hata size sıkıntılar çıkarır ileride.
Sıfırdan yapmam çok zor bu sadece bana özel bir bilgisayar deil ayrıca içinde ailemede ait 38 GB'lık SADECE FOTOĞRAF dosyası var yani sadece fotoğrafları bile yedekleyemezken yapamam. 2. olarak evet bende kaldırmayı başardım realtek'i ancak yerine Generic Bluetooth Adapter geldi ve hala REaltek varmış gibi aynı hatayı veriyor genede yardımlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı