Kurulumda ERROR:BIOS Legacy hatası

Hocam biraz daha açıklar mısınız bilgisayar eskiyse daha önce hiç kullanmadın mı? FreeDOS ile kurmak nasıl oluyor anlamadım.

Kanka bana fredos ile kursan sıkıntı olmaz dediler bende öyle kuruyordum bilgisayarı şu anda kullanıyorum sadece Windows 10 yapmak istiyorum o kadar

Kanka bana fredos ile kursan sıkıntı olmaz dediler bende öyle kuruyordum bilgisayarı şu anda kullanıyorum sadece Windows 10 yapmak istiyorum o kadar
FreeDOS ile kurmak derken ISO yazdırmadan mı? Windows 10 yapmak istiyorsan attığım rehberi uygula ve MBR olarak yazdır ve normal olarak boot et başka bir şey yapmana gerek yok.

Bir yerde hata yapıyorum ama nerede kanka senle arayıp konusabilecegimiz bir alan var mı ondan yardım etsen.

Bak buradan yapabiliriz sen benim dediklerimi yapsan çözülecek ilk başta Windows 10 mediacreaiontool'u indir oradan ISO dosyasını kaydet masaüstüne. Rufus programını indir ve aç oradan ISO dosyasını seç MBR ve NTFS olarak seç başlat de yazma işlemi bitince USB bellek takılı kalsın. Bilgisayarı yeniden başlat ve açılırken boot menu ye gir USB'yi 1. sıraya al sonrasında kurulum ekranı gelecek. Disk bölümünde ise formatlayacağın tüm diskleri sil ve kuracağın diskin üzerine gelip yeni de. Windows yeni bölümler oluşturacak, sen kurmak istediğin bölümü seç ve devam et.

Bir yerde hata yapıyorum ama nerede kanka senle arayıp konusabilecegimiz bir alan var mı ondan yardım etsen

Hayır aynı sürümde
Çünkü hata verdi ve boot etmedi.

Bir yerde hata yapıyorum ama nerede kanka senle arayıp konusabilecegimiz bir alan var mı ondan yardım etsen

Hayır aynı sürümde
UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi aynı adımlar sadece MBR yapacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı