Kuruyemişçi açılır mı?

my last mistake

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2020
Mesajlar
731
Çözümler
3
Arkadaşlar 120 bin lira gibi bir param var bu paraya açılır mı? Açılırdan ziyade iş yapar mı? Bizim mahallede var, yani ikinci senesi hala duruyor. Ondan ziyade caddenin asıl kuruyemişçisi var 30 senedir duruyor.

30 senelik olanın da 200 metre ilerisinde var, o da 10 senedir var. Bizim mahallede iki senelik olanın iki şubesi var, işlemese iki şube nasıl ayakta kalabilir?

Yani bana aylık dükkan kirası dışında, 2000 kar bile getirse yeterli. Çünkü ev var, kira derdim yok araba var. Yani ekstra bazen freelance işler de yapıyorum, oradan da bir şeyler geliyor işte.

Ne diyorsunuz, konum olarak güzel yerler var, şehir Antalya bu arada.
 
Sadece kuruyemiş satarsanız biraz zor hocam. Zaruri ihtiyaçların satıldığı dükkan daha iyi olur ayrıca ekonomiyi de göz önüne alırsak insanların tasarruf için almayı ilk kesecekleri şey kuruyemiş. Kaç yıldır antep fıstığı yemediğimi unuttum valla.
 
Siz yanlış hatırlamıyorsam sevdiğiniz bir kız için alacaktınız. Şu anda biz ne dersek diyelim yine kendi düşündüğünüzü yapacakmışsınız gibi geliyor.
 
Hocam bende antalyadayım yer olarak nereyi düşnüyorsunuz. Tavsiye verebilirim.

Antalya merkezdeyim hocam bilmiyorum Şirinyalı, Lara, Dedaman biraz zengin muhitleri düşünüyorum, sonuçta ucuz bir şey değil hali vakti olan yerlerde en azından biraz daha gider gibi geliyor.

Siz nereyi düşünüyordunuz acaba ? Tavsiyelerin hepsine açığım çok sevinirim:)
 

Geri
Yukarı