Kurye için 1500-2000 TL F/P interkom önerisi

FizZers

Megapat
Daha fazla  
Beni idare edecek, müzik dinleyip telefon görüşmesi yapabileceğim bir interkom alacağım. Bütçe olarak bir şey diyemem çünkü maliyetlerini bilmiyorum.
F/P bir ürün olursa ve 1500-2000 civarı olursa güzel olur. Fiyatlarına hakim olmadığım için belki de biraz daha para koymam gerekecek.
Kaskım: Scorpion Exo 491

Son düzenleme:
Beni idare edecek, müzik dinleyip telefon görüşmesi yapabileceğim bir interkom alacağım. Bütçe olarak bir şey diyemem çünkü maliyetlerini bilmiyorum.
F/P bir ürün olursa ve 1500-2000 civarı olursa güzel olur. Fiyatlarına hakim olmadığım için belki de biraz daha para koymam gerekecek.
Kaskım: Scorpion exo 491.

Düzgün interkomlar 3000 TL'den başlıyor.

Bt-22 al geç. 500 TL civarı, şarjı uzun gidiyor. Bluetooth kulaklık gibi bir şey. Mikrofonu güzel, ses de iyi. Su geçirmiyor. Çok para vermene gerek yok.

Kaskım: Scorpion Exo 491
Scorpion Exo 491 kaskınız için bütçeniz 1500-2000 TL civarında ve müzik dinleme ve telefon görüşmesi yapma gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir interkom arıyorsanız, size bir F/P ürün önerebilirim:

Cardo Freecom 4X:

• Bu interkom, 1.2 km menzile ve 12 saate kadar pil ömrüne sahip.
  • Müzik dinlemenizi, telefon görüşmeleri yapmanızı ve GPS sesli navigasyon dinlemenizi sağlar.
  • Ayrıca, 4 sürücüye kadar bağlantı kurmanızı sağlayan Universal Intercom ile diğer markaların interkomlarıyla da uyumludur.
  • Fiyatı 1700 TL civarındadır.

Scorpion Exo 491 kaskınız için bütçeniz 1500-2000 TL civarında ve müzik dinleme ve telefon görüşmesi yapma gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir interkom arıyorsanız, size bir F/P ürün önerebilirim:

Cardo Freecom 4X:

• Bu interkom, 1.2 km menzile ve 12 saate kadar pil ömrüne sahip.
  • Müzik dinlemenizi, telefon görüşmeleri yapmanızı ve GPS sesli navigasyon dinlemenizi sağlar.
  • Ayrıca, 4 sürücüye kadar bağlantı kurmanızı sağlayan Universal Intercom ile diğer markaların interkomlarıyla da uyumludur.
  • Fiyatı 1700 TL civarındadır.
Screenshot_2024-06-07-01-04-03-559_com.openai.chatgpt.jpg

Aradaki 10 farklı bulun🥱🤔

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı