Kurye olunur mu?

melo33

Hectopat
Daha fazla  
18 yaşındayım, 125CC motorum var, A1 ehliyetim var ve bu sene liseden mezun oluyorum. Amacım yazın kuryelik yapmak. Yemeksepeti, getir, Trendyol vb şirketlerde kurye olabilmek için neler yapmam lazım, şartlarım uygun mu? Maaşlı mı işe alım yapıyorlar yoksa serbest mi?

18 yaşındayım, 125CC motorum var, A1 ehliyetim var ve bu sene liseden mezun oluyorum. Amacım yazın kuryelik yapmak. Yemeksepeti, getir, Trendyol vb şirketlerde kurye olabilmek için neler yapmam lazım, şartlarım uygun mu? Maaşlı mı işe alım yapıyorlar yoksa serbest mi?

Yemek sepeti başvuru linki.

Trendyol başvuru.

yaşın uygun motorun var ehliyetin var önünde bir engel yok detaylar için firmalarla iletişime geç hepsinde şartlar farklı oluyor

Paket başı para alıyorsun
Kendi moturun olunca benzin giderin bakımı vs sana ait normal kuryeye göre daha fazla para kazanıyorsun.
Misal motoru olmayan kurye 50 alıyorsa siz 70 rahat alırsınız.
Ayrıca paket başı para alıyorsun misal veriyorum 10 lira
Tabii devlete ödediğin bir vergi var
Ama 3 4 ay çalışırsan full
Bayağı para toplarsın.

Paket başı para alıyorsun
Kendi moturun olunca benzin giderin bakımı vs sana ait normal kuryeye göre daha fazla para kazanıyorsun.
Misal motoru olmayan kurye 50 alıyorsa siz 70 rahat alırsınız.
Ayrıca paket başı para alıyorsun misal veriyorum 10 lira
Tabii devlete ödediğin bir vergi var
Ama 3 4 ay çalışırsan full
Bayağı para toplarsın.
hocam şahıs şirketi kurma işi falan yok değil mi?

Esnaf kuryelik sistemi için şahıs şirketi gerekiyor. Bir muhasebeci ile görüşün bütün işlemleri yapar sizin adınıza. Naçizane tavsiyem hiç bulaşmayın, eski şartlar ve güzel kazançlar kalmadı bu meslekte giderler arşa çıktı. Bir ruhsata çanta işletmek 15-20 bin TL olmuş. İlle de yapacağım diyorsanız da vergileri ve Bağ-Kur'u aksatmadan yatırın sonra çok pişman olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı