Kusarak yağ yakmak

Orda anlık durumunda midende olan şeyleri atıyorsun ve bunlar tabi 1-2 kilo bir değişim bile yapabiliyor anlık. Yani yağ yakma gibi bir şey söz konusu olmaz, sadece o anda midende olanları atarsın. Ki bu da midenin boş kalması ve beslenememen demek. Gidip ölüm diyeti yapsan daha iyi zaten böyle yapacaksan. Senin yemeği yemenin ana amacı yeme zevki mi? Hayır tabiki, beslenmek.
 
Aç kalsan yada az yesen aynı şey olmaz mı zaten?
 
Orada anlık durumunda midende olan şeyleri atıyorsun ve bunlar tabii 1-2 kilo bir değişim bile yapabiliyor anlık. Yani yağ yakma gibi bir şey söz konusu olmaz, sadece o anda midende olanları atarsın. Ki bu da midenin boş kalması ve beslenememen demek. Gidip ölüm diyeti yapsan daha iyi zaten böyle yapacaksan. Senin yemeği yemenin ana amacı yeme zevki mi? Hayır tabii ki, beslenmek.

Anladım teşekkür ederim sadece bir sorayım dedim ya aklıma takılmıştı
 
Zaten gym gidiyorum %16 yağ oranım var %8'e falan inmek istiyorum.
Bulimia nevroza genellikle kısa bir süre içinde aşırı yiyecek tüketiminin sık tekrarlanması ve hemen ardından fazla kalorilerden kurtulma düşüncesiyle kendi kendine kusmak, uzun süre yemek yememek ve aşırı egzersiz yapmak şeklinde ilerleyen ciddi bir yeme bozukluğudur.

Bu hastalığa doğru adım adım gidersin bu kafayla.
1.79'a 72 kilo çok fazla değil. Düzgün bir diyet ve hareketli bir yaşam seni uzun vadede amacına ulaştıracaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı