Kuşum aynaya bağımlı hale geldi

Random.User

Centipat
Katılım
9 Kasım 2022
Mesajlar
28
2 yaşındaki erkek kuşum parlak yüzey delisi oldu. Parlak bir yüzey görünce saatlerce onu yalıyor. Bulamazsa uçup duruyor, çıldırıyor. Eş almayı düşünmüyorum ama bu gidişle alacağım gibi. Alırsam da dişi mi erkek mi yavru mu yetişkin mi alacağımı bilmiyorum. Almazsam da ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?(Kafeste ayna yok parlak ne bulursa telefona falan geliyor, çekmecenin kulpu yansıyor ona çıkıyor falan)
 
Son düzenleme:
2 yaşındaki kuşum ayna delisi oldu. Parlak bir yüzey görünce saatlerce onu yalıyor. Bulamazsa uçup duruyor, çıldırıyor. Eş almayı düşünmüyorum ama bu gidişle alacağım gibi. Alırsam da dişi mi erkek mi yavru mu yetişkin mi alacağımı bilmiyorum. Almazsam da ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Kafesinde ki aynayı sök. Aynada gördüğü kendisini eşi sanıp kur yapıyor.
 
Artık hayvanın beynine işlendiği için otomatik olarak yöneliyor. Çaresi(emin değilim) muhtemelen bir tane eş almanızda petshopa gidip gösterirseniz erkek mi dişi mi söyler ona göre eş alırsınız.
 
Konuşuyorsa eğer eş aldığında seninle ilgisini ful kesecektir haberin olsun. Bu kuslar böyle iki yüzlü bir bulsun karıyı kocayı direkt siliyor sahibini.
 

Geri
Yukarı