Hocam toplu taşıma var. Binin götürün kuşu. Götürmezseniz üzülürsünüz.
Babamın gelmesini bekleyeceğim 4 saate anca gelir o zamana kadar kendi imkanlarimla bakacağım.
Hocam toplu taşıma var. Binin götürün kuşu. Götürmezseniz üzülürsünüz.
Toplu taşıma eşliğinde kuşu götürmek zor değil. Üç sayfa boyunca ilerleyen konu eşliğinde üzüleceksiniz.İsterseniz IBAN'imi atayim 15km yolun parasını siz verin bana evde kimse yok cebimde 5 kuruş param yok 15km yolu nasıl gideyim.
Kuşunun hasta olmasının sebebi hava değişikliği de olabilir. Çok fazla cam yanın da onları bırakmayın. Onlar da bir canlı. Ama şu anda yemden kaynaklı bir şey de olabilir olmaya da bilir. Aldığınız yem kaliteli mi onu bilmem ama QUİK markasının ürünleri genel de iyidir. Ben ondan kaynaklı bir hastalık yaratacağını çok düşünmüyorum ama her zaman hazır yem almayın yemleri değiştirmeyin. Aldığınız yerden devam edin almaya. Açık satılan kuşçulardaki yem her zaman en kalitelisidir.İsterseniz IBAN'imi atayim 15km yolun parasını siz verin bana evde kimse yok cebimde 5 kuruş param yok 15km yolu nasıl gideyim.
Tabi ki Uluslararası sağlık standartlarına göre steril ve uygun ortamlarda yetişmiş ve yapılmış milyonlarca dolarlık şirketlerin ve sadece hayvanlar üzerine yoğunlaşmış şirketlerden ziyade f/p satılan ucuza getirmeye çalışan açık satılan kusculardan temin etmesi daha doğru olur.Ben hiç bir zaman hazır yem almadım. Sonuçta kimyasal var bu hazır yemlerin için de. Marka için bir şey söylemiyorum iyi bir marka fakat hazır yem hangi marka olursa olsun tehlikeli. Yakının daki kuşçulardan al yemi. En kalitelisi kuşçulardan aldığın yemdir.
Olabilir vitamin varsa vitamin koyun fakat çok ta ceyran altın da bırakmayın kuşu. Perdeyi açın çok güneş olmayan yere koyun vitamin alsın belki dışarıyı görünce canlanır.Suyuna vitamin ilacı koyun. Biraz güneşte beklesin. Ama güneşin altinda değil.
Olabilir vitamin varsa vitamin koyun fakat çok ta ceyran altın da bırakmayın kuşu. Perdeyi açın çok güneş olmayan yere koyun vitamin alsın belki dışarıyı görünce canlanır.
Belki de ondan kaynaklı böyle hasta olmuştur. Niye cam açıyorsunuz ki ve kuşu orada bırakıyorsunuz? Veterinere götürmekten başka bence bir çözümünüz olmaz. Veterinere de aynısını söyleyin size belki aynısını diyecektir.Bir şey soracağım İzmir'de fırtına olmuştu o zaman panjur inik cam acıktı aradan hava giriyordu hafif hafif ondan olmuş olabilir mi?
Belki de ondan kaynaklı böyle hasta olmuştur. Niye cam açıyorsunuz ki ve kuşu orada bırakıyorsunuz? Veterinere götürmekten başka bence bir çözümünüz olmaz. Veterinere de aynısını söyleyin size belki de diyecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.