Kuşum ölüyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam normal fotoğrafını atın yapabilirseniz videosunu atın ne yapabileceğinizi suanlik söyleyeyim veterinere gidene kadar. Allah aşkına uzatmayın artık hayvan ölecekse beklemekten ölecek.

Götürdüm veterinere ilaç falan gerek yok dedi düzelir dedi anlamadım bende başından mi attılar beni.

Vitamin ilacı istedim verdiler suyuna mi damlatmam lazım.

Veterinerin dediği şey: Kuşun soğukta kaldi mi vb dedi bende cam önünde durdu cereyan olmuş olabilir dedim sonra kusunda çok büyük sorun gormuyorum dedi ilaca da gerek yok birkaç gün dinlenir dedi kendi sen sadece yerine dikkat et dedi.

Götürdüm veterinere ilaç falan gerek yok dedi düzelir dedi anlamadım bende başından mi attılar beni.

Vitamin ilacı istedim verdiler suyuna mi damlatmam lazım.

Veterinerin dediği şey: Kuşun soğukta kaldi mi vb dedi bende cam önünde durdu cereyan olmuş olabilir dedim sonra kusunda çok büyük sorun gormuyorum dedi ilaca da gerek yok birkaç gün dinlenir dedi kendi sen sadece yerine dikkat et dedi.
Benim dediğim şeyi demiş yerine dikkat et cam açık yerde bırakma gece de aynı şekil çok soğuk olursa kuşun olduğu odanın kapısını kapatın. Kuş dinlenir bir kaç güne kendine gelir. Vitamini 1-2 damla suyuna atıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı