Kutsalkitap.org sitesinin bana gönderdiği ıncil

• Konuyu başlatan Doin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 166
  • Görüntüleme 32.039
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok saçma neden insanlar karşıt düşüncelere saygı duyamıyor ki ben elhamdülillah müslümanım ama karşıt görüşlere saygım sonsuzdur yaptığınız saygısızlık karşıt görüşlere saygı duymanız gerekiyor isterse müslüman isterse hristiyan fark etmez ki din sonuçta kişinin arasında olan bir şey başkasını alakadar etmiyor. Böyle işlere enerjimizi harcağımız için ülkecek gelişemiyoruz yahu.

Ben ilk gördüğümde çok şaşırmıştım, sevgi pıtırcığı Müslümanlar parayla satıyor ya herkes öyledir zannetmiştim.
Herkes değil. Ben çok sahafçının camında Kur'an ücretsizdir yazılarını gördüm ayrıca bir iki ücretsiz gönderen web sitelere bakarak milyonları genellemek bence çok yanlış ve tamamen kin duygusunun ifade edilişi olmalı.

Bu arada günümüzde din ile genel bir millet yargılanmamalı. Dünya üzerinde ilahi olsun beşeri olsun din kabul edilen her inanışın kurallarına göre yaşan var yaşamayan var.

Çok hoşmuş, siparişimi verdim. Siteyle karşılaşmama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
1619310207712.png

Bir İlahiyatçı olarak istiyordum kütüphanemde bulunsun ve okuyayım diye. Sonuçta faydalı bir içerik teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00