Kutulu kutusuz işlemci farkı nedir?

THEmito

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem kurmak istiyorum. Kendimi bildim bileli değer verdiğim şeyleri ambalajında saklarım. Yapamıyorsam kutusunu veya kartonunu, işlemci almak istiyorum. Sanırsam tray işlemci deniyor kutusuzlara, kutulular 2bin TL kadar daha fazla oluyor hep, kutuya para vermek istemem ama kutusuz olunca bozulmaz mı? Ve bazıları garantisi olmuyor garantisi daha kısa falan yazmışlardı. Bayağı kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutusuz olanlarda bazen stock fan denen fan da olmuyor. Onun dışında güvenilir satıcılardan alırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Stock fan zaten kullanmayacağım, güvenilir satıcı da bulurum galiba.

Tray al geç AM5 alacaksan pin vs de yok sıkıntı olmaz.

Tamamdır, peki garanti dedikleri gibi mi yani kutuluya göre garantisiz veya çok daha kısa garantili mi gerçekten?

Yeni bir sistem kurmak istiyorum. Kendimi bildim bileli değer verdiğim şeyleri ambalajında saklarım. Yapamıyorsam kutusunu veya kartonunu, işlemci almak istiyorum. Sanırsam tray işlemci deniyor kutusuzlara, kutulular 2bin TL kadar daha fazla oluyor hep, kutuya para vermek istemem ama kutusuz olunca bozulmaz mı? Ve bazıları garantisi olmuyor garantisi daha kısa falan yazmışlardı. Bayağı kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.

0 alacaksan tray al kutu istiyorsan 2.elde 100 150TL'ye satiyorlar genelde bazı aklı selimler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı