Kutulu ve kutusuz işlemci farkı nedir?

Hocam bu attığım parçaların toplamı 12900 TL civarı yapıyor. Yaklaşık olarak Ekran kartı 3k, İşlemci 2k, Anakart 1.5k, Kasa 1k, Ram 800, SSD 800 TL civarı bulunabiliyor. Sıfır bir monitör olarak da 2 adet önerdim. @Caner Uncu ve @kino hocalarım belki daha doğru değerlendirme yapabilir.

anakart pcı 3.0 ekran kartı pcı 4.0 sıkıntı yaratır mı

Yaratmaz. Pek fark olmuyor.

Performans farkı oluyor, nasıl olmaz?
Not: Bu kartta çok fark yokmuş sonradan baktım. Kusura bakmayın, ama genel anlamda fark olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Performans farkı oluyor, nasıl olmaz?

Dostum 20-30 FPS etkilemiyor. ''Pek fark olmaz'' yazdım zaten. Birkaç FPS etki eder en fazla. Kaldı ki 5600G PCI-e 3.0, 4.0 değil.

Dostum 20-30 FPS etkilemiyor. ''Pek fark olmaz'' yazdım zaten. Birkaç FPS etki eder en fazla. Kaldı ki 5600G PCI-e 3.0, 4.0 değil.
hocam farkeiyor baya galiba pcı 4.0 mı

Yaratmaz. Pek fark olmuyor.

Hocam sisteme RX 5600 XT taksam minimum 550W PSU istiyor takılma sorunu vs olur mu?
2. RTX 2060 takılabilir mi sizin önerdiğiniz APU sisteme hangisini taksam daha iyi performnas alırım.

5600 XT ile RTX 2060 zaten birbirine rakip kartlar. İkinci el olarak 2060 öneririm.
Hocam 2060'lar ikinci elde 4k civarında. O bütçeye çıkılabiliyorsa RX 6600 alınması daha mantıklı değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı