Kutulu Windows 7'yi USB Windows 10 Yapmak

RazerMamba

Hectopat
Daha fazla  
Kutulu windows 7 var bende, ücretsiz windows 10'a yükselttim. Ben her seferinde Windows 7 yükleyip daha sonra windows 10'a yükseltmek istemiyorum. Direk Windows 10 kurulum USB'si yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam ? Windows 7 lisansı nasıl olucak kafamda bir sürü soru işareti var ve bu konularda çok bilgisizim.

Her seferinde yükseltme yapmana gerek yok. Bundan sonra aynı bilgisayar olması kaydıyla direk olarak Windows 10 kurabilirsin, senin lisansın artık donanımın, donanımından seni tanıyıp Windows 10 lisanslanacak. Direk olarak kurulumda Windows 7'nin keyini de girebilirsin Windows 10'u kurarken.

Artık Windows 7 ile format atmayacaksın. Windows 10'u direk kurabilirsin artık, Windows 7'yi unutabilirsin.[/QUOTE]
Peki nasıl olucak hocam ? İnanın bilgisizim bu tür konularda.
Bende kutulu windows 7 var, dvd yi takınca dvd nin içindekini yüklemeyecek mi ? Windows 10'nu nereden indirecek ki ?

windows7homepremium.jpg

Bahsettiğim windows 7 kutulu bu hocam. Ben bunu dvd rom'a takınca yine 7 yüklenmiyor mu ?

Peki nasıl olucak hocam ? İnanın bilgisizim bu tür konularda.
Bende kutulu windows 7 var, dvd yi takınca dvd nin içindekini yüklemeyecek mi ? Windows 10'nu nereden indirecek ki ?

Eki Görüntüle 136085

Bahsettiğim windows 7 kutulu bu hocam. Ben bunu dvd rom'a takınca yine 7 yüklenmiyor mu ?

Buradaki linkten indirebilirsin Windows 10'u.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Format atacağın zaman Windows 10 ISO dosyasını USB'ye yazdır ve formatını at, Windows 7 DVD'si ile bi işin yok artık.

Lisansını girmeden de kurulum yapsan Windows 10 internete bağlandığı vakit donanımını kontrol edecek ve tabiri caizse "evet Windows 10 bu bilgisayar için lisanslanmıştı daha önce" diyerek Windows'unu lisanslayacak. Sağlam olsun diyorsan kurarken Windows 7 ile verilen keyini de girebilirsin, bi katkısı olur mu bilmiyorum.

Ek olarak Windows 10'un içinde Sıfırla seçeneği de var, bu seçenek ile bilgisayarını dosyaları ve ayarları kaldır diyerek sıfırlama yaptığında karşına temiz bir Windows 10 çıkacak. Windows 10 medyası indirmek zorunda da değilsin.

Lisansını girmeden de kurulum yapsan Windows 10 internete bağlandığı vakit donanımını kontrol edecek ve tabiri caizse "evet Windows 10 bu bilgisayar için lisanslanmıştı daha önce" diyerek Windows'unu lisanslayacak. Sağlam olsun diyorsan kurarken Windows 7 ile verilen keyini de girebilirsin, bi katkısı olur mu bilmiyorum.

Ek olarak Windows 10'un içinde Sıfırla seçeneği de var, bu seçenek ile bilgisayarını dosyaları ve ayarları kaldır diyerek sıfırlama yaptığında karşına temiz bir Windows 10 çıkacak. Windows 10 medyası indirmek zorunda da değilsin.
Hocam teşekkür ederim. Anakartımı servise göndericem belki yeni anakartla değişim yaparlar diye. Anakart geldikten sonra sizin dediklerinizi yapıcam. Şimdi yaparsam anakart değişirse windows yeni key ister.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı