Kutusu açılan mouse geri nasıl iade edilir?

Simon Riley 3

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar. Geçen günlerde Turkcell pasaj üzerinden ASUS ROG STRIX Impact II aldım, ürün sorunsuz bir şekilde geldi ama elime oturmadığını, rahat kullanmadığımı fark ettim. Aynı gün içerisinde tekrar Turkcell'i aradım ürünün iadesi için. Onlarda ASUS'a yönlendirdiler. Ama ASUS'a iki gündür ulaşamıyorum. Bugün tekrar Turkcell'i aradığımda ürünün kutusu açıldığı için iade kabul olmayacağını söylediler. Ürünü hiç kullanmadım bu arada. İade mümkün mü acaba? Cevaplarsanız sevinirim iyi akşamlar.

Kutuda bir hasar yoksa,iade etme şansınız var fakat dediğim gibi kutuda hasar veya yırtıklar olursa iadeyi kabul etmeyebilirler açtıysanızda içine geri koyup kapatabilirsiniz.

Kutuda bir hasar yoksa, iade etme şansınız var fakat dediğim gibi kutuda hasar veya yırtıklar olursa iadeyi kabul etmeyebilirler açtıysanızda içine geri koyup kapatabilirsiniz.

Kutuda hasar yok hocam, açtım ürünü çıkardım ancak elime oturmadığını fark ettim ve geri kutusuna koydum. İadeyi kabul etmiyorlar, tüketici hakem heyetine başvurayım mi?

Kutuda hasar yok hocam, açtım ürünü çıkardım ancak elime oturmadığını fark ettim ve geri kutusuna koydum. İadeyi kabul etmiyorlar, tüketici hakem heyetine başvurayım mi?

Başvurun fakat uzun sürer ben böyle şey olunca direk üründe hata var diye yolluyorum diğer türlü hiçbir şekilde iade almıyorlar çünkü keşke kutu hasarlı geldi bilgisayarda mouseyı okumadı bozuk diye geri yollasaydınız.

Burda sizinde hakkınıza girilmiş olduğunu düşünüyorum. Elinize oturmaması durumunda iadeyi kabul etmeleri gerek,ben olsam başvururdum ama size kalmış bence başvurun.

@EtiCrax ürün geldiğinde kutuda böyle bir şey vardı. Bir sorun teşkil eder mi? Yada bunu sebep göstererek iade etmeyi deneyim mi?

Dosya Ekleri

• 20240918_180500.jpg
    20240918_180500.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 67

Technopat Haberler

Geri
Yukarı