Kutusu açılmamış yurt dışı Pixel 6 Pro alınır mı?

Gunslinger

Kilopat
Daha fazla  
Uygun olduğunu düşündüğüm fiyata (10.500 TL) pixel 6 Pro almak istiyorum. Malum Türkiye'de satışı yapılmadığı için mecburen Sahibinden'den almak durumunda kalacağım. Cihazın kapalı kutuda olduğu belirtilmiş, satıcıyla mesajlaştığımda bana 8 ay kullanıma açık olduğunu ama sonrasında IMEI kaydı yaptırmam gerektiğini söyledi. e-Devlet üzerindeki IMEI kayıt sitesine girdim ve burada pasaport, yurda giriş tarihi gibi doldurmam gereken bölümler olduğunu gördüm. Buraları neye göre dolduracağız? İnternetten de biraz araştırdığım kadarıyla yurda girişten itibaren 120 gün içinde kayıt yaptırılmaz ise kapanacağı söyleniyor. 8 ay ben bunu kayıtsız bir şekilde nasıl kullanacağım?
(Kaçak bir şekilde kayıt ettirmeyi düşünmüyorum, satıcının dediği gibi 8 ay kullandıktan sonra IMEI kaydı yaptıracağım)

Ürün linki

8 Ay boyunca normal kayıtlıymış gibi kullanabilirsiniz sonrasında pasaport kaydı için yurt dışına giriş çıkış yapmış olmanız gerekiyor diye biliyorum diğer gerekli detayları internetten araştırırsanız bulursunuz bence. Ayrıyeten kaçak olarak IMEI atılamamakta bu cihazlara, yani isteseniz de olmaz :)

Pixel'den vazgeçmemin sebebi bunlardır.

6900 TL IMEI parası vermen gerekiyor yani fiyat binevi 17000 TL. 17000 TL'n varsa alabilirsin.
Evet biliyorum. Aslında ilk tercihim iPhone 11 almaktı ama 2019 yılında çıkmış bir telefona 16 bin TL vermek saçma geldi açıkcası. Uzun ömürlü bir telefon istediğim için de orta seviye bir telefon da almak istemiyorum.

Evet biliyorum. Aslında ilk tercihim iPhone 11 almaktı ama 2019 yılında çıkmış bir telefona 16 bin TL vermek saçma geldi açıkcası. Uzun ömürlü bir telefon istediğim için de orta seviye bir telefon da almak istemiyorum.
Bu arada gerçek mi bilmiyorum bir tane yurt dışı telefon markasının Türkiye'ye geleceği hakkında bir tweet görmüştüm ve Pixel olma ihtimali var. Tweet bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani beklemeni öneririm harbiden de Pixel gelirse daha ucuza alabilirsin belki.

Bu arada gerçek mi bilmiyorum bir tane yurt dışı telefon markasının Türkiye'ye geleceği hakkında bir tweet görmüştüm ve Pixel olma ihtimali var. Tweet bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani beklemeni öneririm harbiden de Pixel gelirse daha ucuza alabilirsin belki.

Google, Nothing bunlardan birisidir umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı