Yurt dışı Pixel 9 alınır mı?

alioznsoy06

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, S23 cihazımdan Pixel 9, eğer alabilirsem 10 serisinden bir cihaz almak istiyorum. Sarı sitede 24-26 arası Pixel 9 cihazlar var güvenilir midir? "Memurdan Pixel 9 128GB" başlıklı bir ilan buldum, kendi semtimde 24000 liraya satıyor hem de kayıtlı. Diğerlerinden biraz daha ucuz olduğu için güvenemedim ama cihaz temiz görünüyor. Pixel cihazlarda kayıt nasıl oluyor; nerden alabilirim, yardımcı olabilir misiniz? Geçme sebebim S23'teki kamera kontrast sorunu, batarya ve arayüz sorunları.

Pixel 10 serisi kısa bir süre sonra tanıtılacak biraz bekleyip 10 serisinden al ayrıca düz model almaktansa Pro modelini tercih etmeni öneririm. Xiaomi ve pixel cihazlarda kayıt problemi yok.

Pixel 10 serisi kısa bir süre sonra tanıtılacak biraz bekleyip 10 serisinden al ayrıca düz model almaktansa Pro modelini tercih etmeni öneririm. Xiaomi ve pixel cihazlarda kayıt problemi yok.
hHcam bütçem yetmeyebilir, yaşım genç. Zaten S23'ü satacağim fiyata yakın olsun.

Bekleyebilirsen 10 serisinden alabilirsin. Yukarıda ki arkadaşa da katılıyorum Pro modellerinden alman daha iyi olur, tabi bütçen yetiyorsa.
Bütçem yetmez hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekleyebilirsen 10 serisinden alabilirsin. Yukarıda ki arkadaşa da katılıyorum Pro modellerinden alman daha iyi olur, tabi bütçen yetiyorsa.
Bütçem yetmez hocam.
Kayıt problemi yok derken hocam bir arkadaşım 3 sene önce 800tl gibi bir fiyata kayıt yaptırmıştı. Ondan mı yapılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem yetmez hocam

Kayıt problemi yok derken hocam bir arkadaşım 3 sene önce 800TL gibi bir fiyata kayıt yaptırmıştı ondan mı yapılıyor

Bütçe yetmiyorsa bekle bence. Pixel kullanmak istiyorsun bari en iyisini kullan. Zamanla pişman olmaman için söylüyorum. Evet kayıt şekli aynı fakat fiyat değişmiştir bayağı bir.

Hocam ben pixel 10 Pro XL (20 Ağustos'ta tanıtılacak) alırdım değişiklik olsun diye ama 15 Ultra da muhteşem bir cihaz.
9 serisiyle fark olmayacak işlemci harici büyük ihtimalle. Ama genede saf yazılım için güzel bir telefon. Birde işlemci verimsizliği ve bataryalarını beğenmiyorum ben. Geriden geliyorlar işlemci performansı olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı