Kutusu açılmış 2 günlük telefon iade edilir mi?

Satıcı firmalar tüketicilerin bilinçsizliğinden faydalanmaya çalışıyor, internetten aldığın ürünü 14 gün içinde iade edebilirsin, açıp kullanmış olman hiçbir şeyi değiştirmez.

Neden ? Ben xiaomi kulaniyorum gayete cok memnunum ,sen xiaominin yan sanayi markasini alirsan xiaominin ne sucu var ,samsung s24 le ve samsung a serilerini kiyasla ,kamera konusunda performans konusunda baya fark oluyor ,xiaomiyle pocoyu kiyaslaman cok sacma.
Samsung A serisi yine iyi, Ancak Xiaomi'de Mi serisi dışında telefon alınmamalı.

Ben Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus kullanıyorum bayağı performansli, kamerasida cok iyi, Xiaomi'nin sadece Redmi 13 ve Pro olan modelini tavsiye etmem, ama Plus modeli bayağı basarili.
Hocam Samsung'un A serisi kameraları bile Redmi serisinden kat kat iyi. Arka kamera ile iki telefonda da çekim yapın demek istediğimi anlayacaksınız.

Ülkeye gelen ilk partiden aldığım iPhone 14 Pro Max'in kamerasının içinde toz vardı. Değişim ile gelen sıfır telefonda da kasa etrafında çizik vardı. 3. seferde temiz geldi telefon en sonunda. Her markada olabilecek şeyler bunlar.
14 Pro Max anında yenisiyle değişiyor ama. Ayrıca bu yazılımsal veya donanımsal bi kusur değil.

Hocam Samsung'un A serisi kameraları bile Redmi serisinden kat kat iyi. Arka kamera ile iki telefonda da çekim yapın demek istediğimi anlayacaksınız.
Kamera konusunda elbette samsung iyi ama xiaominin mi serilerin kamerasida cok iyi,samsung a serisini ,xiaominin redmi 13 pro plusla kiyaslarsan ayni,diger modellerinin iyi degil.

Ürünü servise yollayıp, ayıplı ürün olduğu için iade talep edeceksiniz. Eğer ürün sağlamsa maalesef yapacak bir şey yok.

4 kişi benim yorumuma dislike atmış çok merak ediyorum iade edebildin mi acaba :D

Merhaba, N11 üzerinden POCO X6 Pro 5G modelini aldım. Satıcı yine N11'in kendisi. Telefonun ön kamerası videolardaki gibi değil telefonun incelemesi yapılan videolardan bile kötü bir performans gösteriyor. Şebeke sorunu yaşadım şehrin merkezinde çekmiyor. Arayüz rahat çalışsın diye özellikle 12 GB versiyonunu aldım fakat arayüzde 2 3 kere takıldı. N11'de canlı destek ile görüşünce ikinci el durumuna düştüğü için iade kabul edilemez yazıyor. Fakat birçok yerde de cayma hakkı bundan etkilenmiyor, tüketici yine telefonu iade edebilir yazıyor. Bu telefonu iade etmek istiyorum. İade edebilir miyim?

İade ettin mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı