Kutusu açılmış kulaklık iade edilebilir mi?

Forever61

Hectopat
İncehasap'tan kulaklık aldım ama kulaklıktan hiç memnun kalmadım. İade edebilir miyim? Kulaklığa hiçbir zarar vermedim. Kulaklıkta hiçbir arıza da yoktu. Ürünü nasıl iade edebilirim? Kulaklık dün elime geçti.

İncehasap'tan kulaklık aldım ama kulaklıktan hiç memnun kalmadım. İade edebilir miyim? Kulaklığa hiçbir zarar vermedim. Kulaklıkta hiçbir arıza da yoktu. Ürünü nasıl iade edebilirim? Kulaklık dün elime geçti.

14 günlük cayma bedeli hakkınız var.
(Kulaklık hijyen kategorisine giriyorsa almayabilirler.)

MediaMarkt mağazından kulaklık aldığımda paketi açarsanız değişim iade yapamayız demişlerdi. Muhtemelen oradanda aynı cevabı alabilirsiniz. Bu arada pandemiden önce bir kulaklığımı iade almışlardı. Ama şu an durum farklı sanırsam.

Hijyen kategorisine giriyor diyerek kılıf uydurmuşlar iade almıyorlar maalesef. QP Bilişim'e 1 kere, Amazon'a tam 3 kere kulaklık iade talebinde bulundum. Gık demeden kabul ettiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı