Kutusu açılmış telefon iade edilir mi?

eneslionheart

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba. Samsung A15 almak için MediaMarkt'a gitmiştim. Ama oradaki görevli abi bu fiyata daha iyi performans sunan Vivo Y28'e de bakabilirsin dedi. Özelliklerini anlattı benim de kafama yattı bende Vivo Y28'de karar kıldım. Şimdi de bir pişmanlık çöktü içime keşke A15 alsaydım diye. Acaba iade işlemi kabul olur mu?

Herkese merhaba. Samsung A15 almak için MediaMarkt'a gitmiştim. Ama oradaki görevli abi bu fiyata daha iyi performans sunan Vivo Y28'e de bakabilirsin dedi. Özelliklerini anlattı benim de kafama yattı bende Vivo Y28'de karar kıldım. Şimdi de bir pişmanlık çöktü içime keşke A15 alsaydım diye. Acaba iade işlemi kabul olur mu?
A15'in işlemcisi,ekranı, arayüzü daha iyi iade kabul olabilir yeni aldıysan.

Normalde 14 gün koşulsuz cayma hakkınız bulunuyor. Mağazaya gidip şansınızı deneyin olmazsa THH'e başvurursunuz.

Normalde 14 gün koşulsuz cayma hakkınız bulunuyor. Mağazaya gidip şansınızı deneyin olmazsa THH'e başvurursunuz.
6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda tüketicilere mağazadan görerek satın alınan ürünlere cayma hakkı tanınmamıştır. Kanuna göre mağazaların satmış oldukları ürünleri sebepsiz yere iade alma zorunlulukları yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı