Çözüldü Gaming.gen.tr sitesinden alınan kutusu açılmış monitör iade edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Under Taker

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. gaming.gen.tr internet sitesinden birkaç gün önce G2724D monitör sipariş ettim fakat aklıma bir şey takıldı. Eğer ben bu monitörden memnun kalmazsam, iade edemeyecek miyim? İnternet sitelerinde şöyle bir şey yazmışlar: "Açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satamayacağımız için monitör, notebook, işlemci, sarf malzeme, hijyen ürünleri (kulaklık vb.) buna benzer tüm ürünlerde sadece ürün hiç kullanılmadıysa iade kabul edilmektedir."

Böyle bir saçmalık olamaz bence. Ben kutuyu açmadan ürünü iade edip etmeyeceğime nasıl karar vereyim? İlk 14 gün içinde memnun kalmadım diyerek kutusu açılmış ürünü iade edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İade almayız vb diyecekler büyük ihtimal ile.

Güncelleme: Kargo elime ulaştı ve henüz açmadım dediğim gibi aradım ve dediklerini aktarıyorum "ürüne ve kutusuna herhangi bir zarar verilmediği sürece dileğiniz gibi iade edebilirsiniz" ölü piksel durumunda da aynı şeyin geçerli olduğunu eklediler. Monitörün markası Dell G2724D bu arada belki başka markalarda farklı uygulamalar olabilir.

Evet monitörü açtım ve ortasında kocaman bir sıkışmış piksel var 2 metre öteden bile belli oluyor hemen arayıp iade istedim pazartesi Yurtiçi Kargo'ya teslim edeceğim. Vallahi bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalarmış bu kusurlu gelen önceden de 2 tane MSI yollamıştım bu 3. monitör galiba bütün marka model ve satıcıları deneyeceğim bu gidişle. Keşke diyorum sattığım Gigabyte G24F monitörü kullanmaya devam etseydim paramızla çektiğimiz çileye bak. Monitörün renkleride pek güzel değilmiş bu arada sanırım Dell bu modelde 2-3 farklı panel kullanıyormuş kalitesi birbirinden farklı olan biraz piyango gibi o yüzden değişimden ziyade direkt iade ettim. Bir dahakine LG veya ASUS deneyelim bakalım başımıza ne gelecek.😃
İade almayız vb diyecekler büyük ihtimal ile.

Güncelleme: Kargo elime ulaştı ve henüz açmadım dediğim gibi aradım ve dediklerini aktarıyorum "ürüne ve kutusuna herhangi bir zarar verilmediği sürece dileğiniz gibi iade edebilirsiniz" ölü piksel durumunda da aynı şeyin geçerli olduğunu eklediler. Monitörün markası Dell G2724D bu arada belki başka markalarda farklı uygulamalar olabilir.

Evet monitörü açtım ve ortasında kocaman bir sıkışmış piksel var 2 metre öteden bile belli oluyor hemen arayıp iade istedim pazartesi Yurtiçi Kargo'ya teslim edeceğim. Vallahi bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalarmış bu kusurlu gelen önceden de 2 tane MSI yollamıştım bu 3. monitör galiba bütün marka model ve satıcıları deneyeceğim bu gidişle. Keşke diyorum sattığım Gigabyte G24F monitörü kullanmaya devam etseydim paramızla çektiğimiz çileye bak. Monitörün renkleride pek güzel değilmiş bu arada sanırım Dell bu modelde 2-3 farklı panel kullanıyormuş kalitesi birbirinden farklı olan biraz piyango gibi o yüzden değişimden ziyade direkt iade ettim. Bir dahakine LG veya ASUS deneyelim bakalım başımıza ne gelecek.😃

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı