Kutusuz hazır sistem alınır mı?

Arkadaşlar N11'de RX 6600 XT sistem var, bu sistemi adamlar monte edip gönderiyorlarmış. Parçaların kutularını göndermiyorlarmış, sadece sistem parçalarını kasaya monte edip gönderiyorlarmış. Hazır sistem içerisindeki ürünlerin bir kutusu olmasa herhangi bir sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar N11'de RX 6600 XT sistem var, bu sistemi adamlar monte edip gönderiyorlarmış. Parçaların kutularını göndermiyorlarmış, sadece sistem parçalarını kasaya monte edip gönderiyorlarmış. Hazır sistem içerisindeki ürünlerin bir kutusu olmasa herhangi bir sıkıntı olur mu?

Garantiye yollarken biraz sıkıntı çıkabilir mağaza aracılığıyla yollarsan bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Garantide sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca sistem muhtemelen gereksiz pahalı, bütçenizi belirterek konu açmanız daha iyi olur.

N11'den antec antecp7NEO26INTEli5 i5-10400F 16 GB 512 GB SSD RX 6600 XT FreeDOS masaüstü oyuncu bilgisayarı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Sistem bu.
N11, Trendyol, Hepsiburada. Bu üç siteden almam gerekiyor.

N11'den antec antecp7NEO26INTEli5 i5-10400F 16 GB 512 GB SSD RX 6600 XT FreeDOS masaüstü oyuncu bilgisayarı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Sistem bu.
N11, Trendyol, Hepsiburada. Bu üç siteden almam gerekiyor.
İşlemciden darboğaz yiyebilirsiniz önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı