Kutusuz işlemci nasıl saklanır?

tmARDA

Hectopat
Daha fazla  
Almis oldugum Ryzen 7 9700X islemci posete sarili geldi. 6 ay boyunca islemciyi saklamam gerekli. Nasil saklamaliyim?

Almis oldugum Ryzen 7 9700X islemci posete sarili geldi. 6 ay boyunca islemciyi saklamam gerekli. Nasil saklamaliyim?
Etrafını yumuşak şeyler ile kapla ve bir küçük kutuya koy, onuda kenara kaldır. Teki kaybolmuş çorabın içinede koyup bir tane rafa güzelce yerleştirebilirsin. Sonuçta olduğu yerde sorunsuz dursun yeter. AM5'lerde Pin'de yok doğrusu, pek zarar göremez oyüzden.

Etrafını yumuşak şeyler ile kapla ve bir küçük kutuya koy, onu da kenara kaldır. Teki kaybolmuş çorabın içinede koyup bir tane rafa güzelce yerleştirebilirsin. Sonuçta olduğu yerde sorunsuz dursun yeter. AM5'lerde Pin'de yok doğrusu, pek zarar göremez o yüzden.

Su sekilde koydum islemciyi uzerine de poseti koyacagim. Bir sıkıntı olmaz herhalde.(fotoğraf yuklenmedi)

Su sekilde koydum islemciyi uzerine de poseti koyacagim. Bir sıkıntı olmaz herhalde.(fotoğraf yuklenmedi)
Kumaşla kaplamınızı genede tavsiye ederim, çizik filan olmazsa üstünde ozaman. Laylonla pek hoş olmuyor. Genede dediğim gibi kargolanmıyacağı için çorabın içinde bile sapa sağlam durur.

Hızlı resime yükleyip link atabilirsin.

Sarılı geldiği poşette kargo aşamasında atlatan işlemci ev şartlarında bir zarara uğramaz diye düşünüyorum. Test edebildin mi işlemciyi ?

Hızlı resme yükleyip link atabilirsin.

Sarılı geldiği poşette kargo aşamasında atlatan işlemci ev şartlarında bir zarara uğramaz diye düşünüyorum. Test edebildin mi işlemciyi?

Hocam şu an sistem tam haliye toplanmis durumda degil. Deneyecek imkanim yok. Sene sonu ogrenecegiz. Umarim bir şey yoktur.

Kumaşla kaplamınızı genede tavsiye ederim, çizik filan olmazsa üstünde ozaman. Laylonla pek hoş olmuyor. Genede dediğim gibi kargolanmıyacağı için çorabın içinde bile sapa sağlam durur.
Hocam betimleyerek anlatayim kucuk bir kutunun tabanina kumasi serdim uzerine islemciyi koydum.Sonrasinda da ustunu koruma posetiyle kapattim.

Hocam şu an sistem tam haliye toplanmis durumda degil. Deneyecek imkanim yok. Sene sonu ogrenecegiz. Umarim bir şey yoktur.

Hocam betimleyerek anlatayim kucuk bir kutunun tabanina kumasi serdim uzerine islemciyi koydum.Sonrasinda da ustunu koruma posetiyle kapattim.
Güzel hocam, şimdi güneş almayan yere koyun. Şaka bi yana sorunsuz bir şekilde kalır o yıllarca.

Tray işlemcileri altın kutusuna bırakıyorlar kutunun içine beyaz bir kağıt koyun kutu boyutunda işlemcinin alt kısmını kağıdın üstüne bırakın üstünü kapatıp şeffaf jelatinler var yemek tabaklarını sarılan jelatin ile 3 veya 4 defa sarıp kapatabilirsin.

Tray işlemcileri altın kutusuna bırakıyorlar kutunun içine beyaz bir kağıt koyun kutu boyutunda işlemcinin alt kısmını kağıdın üstüne bırakın üstünü kapatıp şeffaf jelatinler var yemek tabaklarını sarılan jelatin ile 3 veya 4 defa sarıp kapatabilirsin.

Vallahi 1 aydır konuda belirttiğim gibi kutusunda duruyor. Sıkıntı olmayacağını söylediler. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı