Kutusuz Snopy V18 iade etmek

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar elimde Snopy V18 var. Maalesef tam memnun kalmadım ve ETS 2 bana çok fazla zevk vermedi. Araba oyunları önermeyin lütfen oynamak zevk vermiyor. Maalesef Snopy V18'i Mediamarkt'tan 180 TL'ye satın aldım. Alıcısı var ama 100 TL diyor. Sadece 2 gün kullandım ve yaklaşık 15 gündür yatağın altında duruyor. Hiç kullanmıyorum. Ben bunun ambalajını ve kutusunu çöpe attım elimde sadece direksiyon seti kaldı. Mediamarkt ise bana ambalaj ve kutusu olmadan iade edemeyeceğimi söyledi. İade etme şansım var mıdır acaba? Herhangi bir yoldan...

Son düzenleyen: Moderatör:
Cayma hakkınızı kullanmanız için ürünün satışına engel olacak bir durum veya eksik bulunmamalı. Yani hayır.
Birkaç arkadaşa sordum 16 gün içinde iade etme hakkın var dedi. Neyse yapacak bir şey yok artık düşük fiyattan satacağım. Peki ben ürünün kutusunu bulsam ve kendim ambalaja koysam öyle bir şey yapabilir miyim?

Evet var ancak belirttiğim şartta var. Ayrıca süre 16 değil 14 diye biliyorum. Üründe bir arıza varsa hakem heyeti ilgilenebilir ancak siz beğenmediğinizden iade etmek istiyorsunuz. Şartlar uygun olsa cayma hakkınızı kullanabilirdiniz. Ancak şu an uygun değil gibi.

Evet var ancak belirttiğim şartta var. Ayrıca süre 16 değil 14 diye biliyorum. Üründe bir arıza varsa hakem heyeti ilgilenebilir ancak siz beğenmediğinizden iade etmek istiyorsunuz. Şartlar uygun olsa cayma hakkınızı kullanabilirdiniz. Ancak şu an uygun değil gibi.
Bilerek kendim bozsam iade etmek istesem şansım yok mu? :D Veya beklemediğim gibi çıktı desem?

Bozarsan servise gider. Sorunlu bir ürünse hakem heyeti karar verebilir ancak üründe bir sorun yok sanırım. Cayma hakkınız için de kutuyu atmamış olmanız gerek. Mağaza ürünü alıp ne yapsın? :D
Anladım :D Arkadaşım'da da var aynısı o memnunmuş onun kutusu ve ambalajı duruyormuş zaten. Olmadı ben ondan isteyeceğim kutusu ve ambalajı şansımı bir de öyle deneyeyim.

Yeniden direksiyon almayı düşünürseniz ETS2, ATS, Fernbus, gibi similasyon oyunlarını oynamak için Logitech Driving Force GT'nin altına düşmeyin. İkinci elini 350 - 450TL aralığında bulabilirsiniz. 180 derece direksiyonlar yatakların altında, dolap aralarında eskimekten başka bir işe yaramıyorlar.

Yeniden direksiyon almayı düşünürseniz ETS2, ATS, Fernbus, gibi similasyon oyunlarını oynamak için Logitech Driving Force GT'nin altına düşmeyin. İkinci elini 350 - 450TL aralığında bulabilirsiniz. 180 derece direksiyonlar yatakların altında, dolap aralarında eskimekten başka bir işe yaramıyorlar.
Böyle bir anıdan sonra yeniden direksiyon seti alacağımı düşünmüyorum teşekkür ederim :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı