ahmet_kıran
Hectopat
Babamın akrabası kuyumcu ve seni yazın çalışmak için çağırdı diyor. Sizce gitmeli miyim? Riskleri nelerdir? (işlek bir kuyumcu) zor mudur? Haftalık para verir mi?
Hiç düşünmeden git. Şu devirde okul falan okumaya gerek yok. Erkenden işi öğren.
Arka Sokakları biraz azalt dostum. Koca dükkanı ilk günden sana verip bir yere gitmezler diye düşünüyorum. Aurıca her gün de kuyumcu soyulmuyor abartmayın.Tamamdır hocam sağ olun. Soyulmam deme? Koltukları silerken içeri silahlı bir adam girmesini istemiyorum.
Arka Sokaklar'ı biraz azalt dostum. Koca dükkanı ilk günden sana verip bir yere gitmezler diye düşünüyorum. Aurıca her gün de kuyumcu soyulmuyor abartmayın.
2' dir aynı şekilde yazıyorsun dikkatim dağıldı okurken "deme" şeklinde yazma lütfen " değil mi" diye yaz.Yok yok ama dükkanda 2-3 kişiyken falan yaşamayız deme bu olayı? Zaten işlek bir yer kuyumcular çarşısı. Her yerde kuyumcu var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.