Kuzenim ders yapmam için zorluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle iyilik olmaz ki, 300 soru çözmemi istiyor ve daha tempoyu arttıracaksın diyor. Özel görev için mi hazırlanıyorum anlamadım. Test kitabı bitti diyorum yeni al diyor. Para kolay kazanılmıyor.
Önce kendisi yapsın sana bu dediklerini. Sonra gelip sana ders çalış desin. 300 soru ne yahu? Online oyunlara vaktin çok ama çok daralır. Test kitapları çok pahalı dediğin gibi, madem çok çalışmanı istiyor o alsın. Dediğim gibi sonsuz engel at. Numaradan da Whatsapptan da her yerden. Benim fikrim...

Daha şimdiden pişmanım.

11. Ben okul varken gayet çalışıyorum. Okul yokken günde 50 soru gibi tempoyla ilerliyordum.
Cidden zorla yapmayın zorla yapmak işe yaramaz. Eğer istiyorsan devam et. Soru kitabı bittiyse internetten devam et. Zor değil.

Kesinlikle zorla size bir şeyler yaptıramaz kendini güzel dille uyarın eminim güzel sonuçlar verecektir.

Bir de sinirimi bozan aynısını kardeşine de yapıyor ama kardeşi fotoğraf atmıyor gruba. Çözdüm diyor ilerliyor. Ben yapınca tepeme çıkıyor kanıt nerede diye. Kız bu arada. Sırf bu yüzden annem, anneannem ve birkaç halam hariç kızlara mesafe koyarım. Tüfek gibi çeneleri var.

Abi 11. sınıfsın adamlar 11'de 300 soruyu oyuncak yapıyorlar ben 8'im dersler olmasın soru çözeyim diye zaman artırıyorum bilgisayar oynamak isatediimde kendimi tokatlıyorum eğer uyduruk biyere gitmek istemiyorsan yapacağın şey sadece soru çözmek olmalı tabii oyun oynama demek saçma olur oyna ama gene de azalt artık iyi akşamlar.

İlk olarak iyiliğinizi istemiş olabilir ama bütün gün ders çalışmak kötü.Bence herkes yeteri kadar ders çalışmalı ve özgürlük olarak kimsenin kimseyi ders konusunda zorlama hakkı yok anne baba bile olsa bu psikolojik olarak etkileyebilir.İstiyorsanız yeteri kadar çalışın gerektiği kadar yoksa iletişimi kesin ve takmayın güzel bir dille uyarın kesinlikle karşıyım ben de LGS’ye hazırlanıyorum asla gerektiğinden fazla ders çalışmadım.

Ben okul varken 400 de çözerim. Ama bu karantina günlerinde hiç bir enayi 300 soru çözmez. Zaten psikolojiler bozuldu bir de bu çıktı başıma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…