”Sana ne?“ de.Ben robot değilim diye kafa tuttum defalarca. Anlamıyor da.
300 soru çöz diyor test kitabı bittiği için 280 atıyorum ona bile laf yapıyor. Yemin ediyorum cinayet sebebi.
”Sana ne?“ de.Ben robot değilim diye kafa tuttum defalarca. Anlamıyor da.
300 soru çöz diyor test kitabı bittiği için 280 atıyorum ona bile laf yapıyor. Yemin ediyorum cinayet sebebi.
Kişisel fikrim fakat pilotluğun bir geleceği yok gibi sebebide geçen her yılda kokpitten birilerinin eksilmesi.Pilotluk da 10 Netle olmuyor![]()
Psikoloji işin içine girdiği zaman artık işin rengi değişir. Psikolojik olarak kendinizi hazır hissetmiyorsanız yapmayın. Zorla güzellik olmaz.Arkadaşlar bilmediğiniz için iyiliğini istiyor diyorsunuz ama hayır. Psikolojimi alt üst etmek harici bir şey yapmıyor. Tavırlarını bir görseniz...
Basın. Önce kendisi adam olmak için çalışsın ondan sonra sizi zorlasın.Arkadaşlar haklısınız, yardım ediyor diyorsunuz ama tehdit ediyor. Ders yap diyor, annemle çay içtiğimi söylüyorum bırak çayı diyor. Bildiğiniz ailemi, bilgisayarımı bırakıp 7/24 ders yapmamı söylüyor. Kendisi de Starbuckslarda. Engeli basacağım ama son kez yazıyorum buraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.