Kuzenim ders yapmam için zorluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etmeyin az kaldı ben de LGS öğrencisiyim yazı hayal ediyoruz artık.

Kimse seni zorlamazsa eğer hiçbir şey yapamazsın. 50 soru da az bana göre. Olabildiğince zorla kendini, gelecekte o paraları sen yiyeceksin. Fakat bu yolda sana yardım etmek istiyorsa ne güzel. Herkes pişmanlıklarından ders çıkarıp gelecek nesillere yön vermek ister doğal olarak. Senden para almıyor, senden herhangi bir şey talep etmiyor. Ailen bile seni zorlamıyorken sen onu şikayet ediyorsun.

Ayrıca arkadaşlarının hiçbirinin oyunlarda ne yaptığı bu kadar umrunda olmamalı, bu çok büyük yanlış onlar bu yolu seçtiler ama sen seçmemelisin. Onlarla beraber oyun oynamak sana bir şey katmayacak. Geleceğini garanti altına al ben üni mezunu işsizim, yapabildiğin en üst seviyeye gelmeye bak. Oyun dediğin elinde sonunda oynarsın.

Kendisinin de pilot olmak isteyip kazanamayınca Macaristan'da özel pilotluk okuluna 450K TL vermeye hazırlandığını da belirteyim. Beni zorlayan birinin bu kadar tembel oluşu da ayar ediyor.

Psikooojin bozulsun bir süre ya, iyidir. İlk LGS'ye giren dönemden olduğum için fena strese girmiştim. Saçımla oynamaya başladım ve koparttım baya. Sonuç olarak çok iyi bir lisedeyim. Kuzeniniz iyi yapıyor. Sınavdan sonra dua edeceksiniz.
Dersini almış, size iyilik yapmaya çalışıyor.

Arkadaşlar haklısınız yardım ediyor diyorsunuz ama tehdit ediyor. Ders yap diyor annemle çay içtiğimi söylüyorum bırak çayı diyor. Bildiğiniz ailemi, bilgisayarımı bırakıp 7/24 ders yapmamı söylüyor. Kendisi de Starbuckslarda. Engeli basıcam ama son kez yazıyorum buraya.

Arkadaşlar haklısınız yardım ediyor diyorsunuz ama tehdit ediyor. Ders yap diyor annemle çay içtiğimi söylüyorum bırak çayı diyor. Engeli basıcam ama son kez yazıyorum buraya.
Kesinlikle tehdit edemez kimsenin hakkı yok bunun yüzünden dava bila açılıyor o derece.Eğer uzatmaya devam ederse iyiliği ve anlatmayı bırskın çünkü anlamayan insana bir şey anlatmak saçmadır.

Eğer uzatmaya devam ederse iyiliği ve anlatmayı bırskın
Ben robot değilim diye kafa tuttum defalarca. Anlamıyor da.
300 soru çöz diyor test kitabı bittiği için 280 atıyorum ona bile laf yapıyor. Yemin ediyorum cinayet sebebi. Bir de tehdit ettiği şey şu: Ben tam babaannemin öldüğü zamanlarda bilgisayar topluyordum. Parçaları gördü ve işlemci hediye etti. Yapmazsan işlemciyi alırım diyor. Silahı bu. İşlemciyi önüne atıp küfür edip gidesim var.

Ben robot değilim diye kafa tuttum defalarca. Anlamıyor da.
Zaten sorun kuzeninizde ve eğitim sisteminde.Stres yapan insanların yarısı kendine zarar vermeye kalkıştı kaç çocuk karne yüzünden intihar etti.Eğer iyiliğinizi istiyorsa fazla sıkmasın.Kesinlikle takmayın bir şey kaybetmezsiniz aksine kazanırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…