Kuzenim program kurmak için yeni sistemi bilgisayarcıya götürmek istiyor

Kuzenine AnyDesk kurdurt bağlan ve sen yap.
İndirsin AnyDesk bağlan sen kur. Boşuna sistemi doldurup cebinden parasını almaktan başka bir şey yapmayacak bilgisayarcı. Sorsun ne kadara yapacaksa yarı parasını sana atsın sen yap.
Eğer işi sen biliyorsan TeamViewer veya AnyDesk ile sen uzaktan halledebilirsin kuzenine. Bilgisayarcıların sağı solu belli olmuyor. Bilgisayarı çöp etmiş çok bilgisayarcı var.
Biliyorum. Hatta aynı sistemin bileşenlerini bende yeni aldım. Kendisi öğrenmesi için ona yaptırmak istiyordum. Sanırım böyle yapmak daha mantıklı.

Windows disk hazırladıktan sonra Windows 10 kurması basit (ben eski cihazlara erinsem de) her cihaza çok uğraşmadan kurabilir sıfır bilgiyle bile sonuçta tek yapman gereken ileri ileri tuşuna basmak Windows 10 kurulumunda belki tek zorlayacak şey tek seferlik bootu USB bellekten yapma olabilir. Windows zaten kendisi otomatik yüklüyor bütün driver gibi şeyleri. Bu kısmı yaptıktan sonra TeamViewer gibi bir programla sizin kurmanız daha iyi olabilir diğer arkadaşların belirttiği gibi çünkü eğer tanıdık bir bilgisayarcı değilse parça çalma kendi bilgisayarı olmadığı için crack indireceğim derken virüs indirme gibi şeyler sonucunda zarara uğraması kuvvetle muhtemel. Eğer bilgisi yoksa kendisi düzenlediği bir sitede kardeşim sendeki X parça bozuk/kötü 2000 TL ver bak bu efsane çalışıyor diye kendisindeki bir parçayı satmayı deneyebilir.

Öncelikle selam. Yakın zamanda kuzenime hazır sistem buldum ve sipariş etti.
Daha sistem gelmeden driver, Windows, slayt ve montaj programları için bilgisayarcıya götürmek istiyor. Bunların ne kadar kolay işler olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Ben fikrimi sundum götürmekte ısrarcı.
Bu konuya gelen cevapları kendisine göndereceğim. Bu arada kuzenim benimle aynı şehirde değil ve saydığım konuları ben rahatlıkla yapabiliyorum. Hepsi de buradan edindiğim bilgiler sayesinde.
Bilgisayarcıyı da tanımıyor bu arada. Mikrofon sizlerde Technopat üyeleri.
Not: Kırıcı olmayalım kendisine okutacağım.

Bilgisayarcılar para tuzağıdır internette istemediğiniz kadar kurulum videosu var.

Götürmekte ısrarcıysa bırak götürsün görsün sonunu. Pcsine KMSpico tarzı uygulamalarla crack yazılım kurulduğunda ve bedavaya en az 50-100 TL'si alındığında buralara gelip konu açar büyük ihtimalle.

Bu arada bedava programlara 50-100 TL isteyeceğini düşünmüyorum. En az 300'den başlar kaç program kuracağını bilmemekle birlikte 4-5 yıl önce 50 TL'ye sadece format atıyordu tanıdığım bir bilgisayarcı.

Bu arada bedava programlara 50-100 TL isteyeceğini düşünmüyorum. En az 300'den başlar kaç program kuracağını bilmemekle birlikte 4-5 yıl önce 50 TL'ye sadece format atıyordu tanıdığım bir bilgisayarcı.
Zaten 400 TL istiyorlar. 400 TL'ye crack indiriyorlardır yüksek ihtimalle.
Fakat siz burada bedavaya daha çok uğraşıyorsunuz. Ben tanıdığa bile emanet etmem. Turbox sistemim olsun yine bilgisayarcıya emanet etmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı