Kuzenine AnyDesk kurdurt bağlan ve sen yap.
İndirsin AnyDesk bağlan sen kur. Boşuna sistemi doldurup cebinden parasını almaktan başka bir şey yapmayacak bilgisayarcı. Sorsun ne kadara yapacaksa yarı parasını sana atsın sen yap.
Biliyorum. Hatta aynı sistemin bileşenlerini bende yeni aldım. Kendisi öğrenmesi için ona yaptırmak istiyordum. Sanırım böyle yapmak daha mantıklı.Eğer işi sen biliyorsan TeamViewer veya AnyDesk ile sen uzaktan halledebilirsin kuzenine. Bilgisayarcıların sağı solu belli olmuyor. Bilgisayarı çöp etmiş çok bilgisayarcı var.
Onu da ben açarım yüksek ihtimalleSen uyarını ve nasıl kolay şekilde yapabileceğini demişsin kendi bileceği iş pişman olursa en fazla konu açar![]()
Öncelikle selam. Yakın zamanda kuzenime hazır sistem buldum ve sipariş etti.
Daha sistem gelmeden driver, Windows, slayt ve montaj programları için bilgisayarcıya götürmek istiyor. Bunların ne kadar kolay işler olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Ben fikrimi sundum götürmekte ısrarcı.
Bu konuya gelen cevapları kendisine göndereceğim. Bu arada kuzenim benimle aynı şehirde değil ve saydığım konuları ben rahatlıkla yapabiliyorum. Hepsi de buradan edindiğim bilgiler sayesinde.
Bilgisayarcıyı da tanımıyor bu arada. Mikrofon sizlerde Technopat üyeleri.
Not: Kırıcı olmayalım kendisine okutacağım.
Götürmekte ısrarcıysa bırak götürsün görsün sonunu. Pcsine KMSpico tarzı uygulamalarla crack yazılım kurulduğunda ve bedavaya en az 50-100 TL'si alındığında buralara gelip konu açar büyük ihtimalle.
Zaten 400 TL istiyorlar. 400 TL'ye crack indiriyorlardır yüksek ihtimalle.Bu arada bedava programlara 50-100 TL isteyeceğini düşünmüyorum. En az 300'den başlar kaç program kuracağını bilmemekle birlikte 4-5 yıl önce 50 TL'ye sadece format atıyordu tanıdığım bir bilgisayarcı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.