kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Kasım 2020 #71 NoobEller dedi: 5. sınıf çocuğu. Daha neyin ne olduğunu bilmiyor. Kendisini leylekler falan getiriyor zanneder sorsan. Genişletmek için tıkla... Ağaç yaşken eğilir. Şimdiden sanayiye versinler.
NoobEller dedi: 5. sınıf çocuğu. Daha neyin ne olduğunu bilmiyor. Kendisini leylekler falan getiriyor zanneder sorsan. Genişletmek için tıkla... Ağaç yaşken eğilir. Şimdiden sanayiye versinler.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #72 Akkuşlu dedi: 'Bir delil ile kırk alimi yendim, kırk delil ile bir cahili yenemedim' durumu. Boş verin münakaşaya girmeye değmez bunlarla, bildiklerini yapsınlar. Genişletmek için tıkla...
Akkuşlu dedi: 'Bir delil ile kırk alimi yendim, kırk delil ile bir cahili yenemedim' durumu. Boş verin münakaşaya girmeye değmez bunlarla, bildiklerini yapsınlar. Genişletmek için tıkla...
Mikatokushi Luna Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 Yer Güney Kore 12 Kasım 2020 #73 350379 dedi: Yok hocam monitör bizim evde kullanmadığım monitörü verecektim klavye mouse var. Genişletmek için tıkla... Monitörüne yazık olacak.
350379 dedi: Yok hocam monitör bizim evde kullanmadığım monitörü verecektim klavye mouse var. Genişletmek için tıkla... Monitörüne yazık olacak.
Van Der Linde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2.022 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6700xt Ryzen 5 5600 3x8 Corsair Vengeance RGB Pro Gigabyte B550 Gaming X V2 Zalman N5 MF Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba 1TB Kioxia Exceria G2 250GB Samsung 870 Evo 2x 1TB WD10EZEX Cinsiyet Erkek Meslek theeroticbarber çalışanı 12 Kasım 2020 #74 Geçmiş olsun.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 12 Kasım 2020 #75
NoobEller Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.953 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #76 Soul Exploiter dedi: Birkaç tane FPS testi videosu falan atarsan hatalarından dönebilirler. Sipariş etmişler mi yoksa edecekler mi? Genişletmek için tıkla... FPS videosu derken? Sence bu sistemlerin FPS videosu olabilir mi? 1. nesil i7'den bahsediyoruz. Görseler bile dinlemezler yalan bu derler.
Soul Exploiter dedi: Birkaç tane FPS testi videosu falan atarsan hatalarından dönebilirler. Sipariş etmişler mi yoksa edecekler mi? Genişletmek için tıkla... FPS videosu derken? Sence bu sistemlerin FPS videosu olabilir mi? 1. nesil i7'den bahsediyoruz. Görseler bile dinlemezler yalan bu derler.
Soul Exploiter Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 674 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #77 NoobEller dedi: FPS videosu derken? Sence bu sistemlerin FPS videosu olabilir mi? 1. nesil i7'den bahsediyoruz. Görseler bile dinlemezler yalan bu derler. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Şuna bakın taş gibi işlemci(!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NoobEller dedi: FPS videosu derken? Sence bu sistemlerin FPS videosu olabilir mi? 1. nesil i7'den bahsediyoruz. Görseler bile dinlemezler yalan bu derler. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Şuna bakın taş gibi işlemci(!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Kasım 2020 #78 Soul Exploiter dedi: Maalesef. Şuna bakın taş gibi işlemci(!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oha! 1080p'de oyun açıyor. Vay be, bizim zamanımızda 64 MB RAM vardı. Teknoloji ne ilerlemiş 8 GB RAM mi? Oha be..!
Soul Exploiter dedi: Maalesef. Şuna bakın taş gibi işlemci(!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oha! 1080p'de oyun açıyor. Vay be, bizim zamanımızda 64 MB RAM vardı. Teknoloji ne ilerlemiş 8 GB RAM mi? Oha be..!
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.107 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 12 Kasım 2020 #79 350379 dedi: Anladım hocam zaten açıklamada oyun bilgisayarı değildir yazıyor i7 8 GB RAM'i görünce balıklama atlamışlar. Genişletmek için tıkla... Çocuk CS:GO'yu bile oynayamayınca yüzündeki ifadeyi görün. Aklı başına gelecektir. Ya da daha da batacaktır.
350379 dedi: Anladım hocam zaten açıklamada oyun bilgisayarı değildir yazıyor i7 8 GB RAM'i görünce balıklama atlamışlar. Genişletmek için tıkla... Çocuk CS:GO'yu bile oynayamayınca yüzündeki ifadeyi görün. Aklı başına gelecektir. Ya da daha da batacaktır.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 12 Kasım 2020 #80 Soul Exploiter dedi: Maalesef. Şuna bakın taş gibi işlemci(!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu şimdi İntel HD Graphics ile sonuç değil mi? (!)(şaka şaka)
Soul Exploiter dedi: Maalesef. Şuna bakın taş gibi işlemci(!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu şimdi İntel HD Graphics ile sonuç değil mi? (!)(şaka şaka)