- Makaleler
- 42
5. sınıf çocuğu. Daha neyin ne olduğunu bilmiyor. Kendisini leylekler falan getiriyor zanneder sorsan.
Ağaç yaşken eğilir. Şimdiden sanayiye versinler.
5. sınıf çocuğu. Daha neyin ne olduğunu bilmiyor. Kendisini leylekler falan getiriyor zanneder sorsan.
'Bir delil ile kırk alimi yendim, kırk delil ile bir cahili yenemedim' durumu. Boş verin münakaşaya girmeye değmez bunlarla, bildiklerini yapsınlar.
Yok hocam monitör bizim evde kullanmadığım monitörü verecektim klavye mouse var.
FPS videosu derken? Sence bu sistemlerin FPS videosu olabilir mi? 1. nesil i7'den bahsediyoruz. Görseler bile dinlemezler yalan bu derler.Birkaç tane FPS testi videosu falan atarsan hatalarından dönebilirler. Sipariş etmişler mi yoksa edecekler mi?
FPS videosu derken? Sence bu sistemlerin FPS videosu olabilir mi? 1. nesil i7'den bahsediyoruz. Görseler bile dinlemezler yalan bu derler.
Maalesef.
Şuna bakın taş gibi işlemci(!)
Çocuk CS:GO'yu bile oynayamayınca yüzündeki ifadeyi görün. Aklı başına gelecektir. Ya da daha da batacaktır.Anladım hocam zaten açıklamada oyun bilgisayarı değildir yazıyor i7 8 GB RAM'i görünce balıklama atlamışlar.
Maalesef.
Şuna bakın taş gibi işlemci(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.