Kuzenime dava açabilir miyim?

Aç davayı gitsin istersen.

Bunu bilmiyordum hiç.
Yok hocam dava açmak ücretsizdir zaten. Belirli bir miktar kağıt ücretleri olur ki o davadan sonra kaybeden kişi öder genelde. Avukat ise tutamayacaksa müvekkil devlet kendisi atar. Mahkemeden önce anlaşma seçeneği sunulur. Kabul edip etmemek müvekkildedir. Etmezse mahkeme açılır taraflar dinlenir gerekirse bilir kişiye gidilir vs ama Eğer konu sahibinin dedikleri doğruysa Manevi Tazminat ve Hakaret davası açabilir. İşin içerisine sahte deliller gireceği için de iş uzar. Kendisi reşit olduğu için masumiyet karinesine de başvuramaz davalı. Yani bu şekilde güzel bir dava ama son sözü Mahkeme söyler.

Akli dengesi yerinde değil bence boşa uğraşmış olursunuz. Zaten ceza falanda almaz unutun gitsin yaşanmış bir saçmalık.
Hocam raporu yoksa gayette sonuç alır ceza da alır. Hiç olmazsa siciline işlenir ne adam akıllı iş bulabilir ne hayat kurar. Bence yapılmalı

Hocam raporu yoksa gayette sonuç alır ceza da alır. Hiç olmazsa siciline işlenir ne adam akıllı iş bulabilir ne hayat kurar. Bence yapılmalı
Tabii denenebilir ancak ben bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Arkadaşın zamanı var ise uğraşsın tabii ki. Hiç olmazsa korkar belki ifade falan verirken. Şahsen ben ilk seferinde baya korkmuştum .

Merhaba hocam eğer dava açarsanız süreci paylaşabalir misiniz?
Hocam babamı ikna etme aşamasındayım henüz. Kesin bir şey yok onu söyleyeyim.

Merak etmeyin gelip troll konu açmak ile uğraşamayacak kadar yoğunum hocam.

Hocam dediğim gibi normal biri değil o yüzden size abartı geliyor konu. Her detayı sizler ile maalesef paylaşmayacağım ama konu gerçekten doğru.

Akli dengesi yerinde değil bence boşa uğraşmış olursunuz. Zaten ceza falanda almaz unutun gitsin yaşanmış bir saçmalık.
Hocam baya bi' sordum bizimkilere. Manyak değil dengesizmiş öyle diyorlar ama bence öyle değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…