Kuzenimin oyunlar hakkındaki önyargısını nasıl kırabilirim?

Bırak oynamasın kendi kaybeder. Ya da internet üzerinden oyunun yorumları, puanlarını göstererek oyunun güzel olduğunu anlatabilirsiniz.

Kaybedeceği bir şey yok dostum. Bu oyunlar insana ne katıyor ki zaten? Akılsız eğlence boş iş. Portal belki oynanabilir ama herkese hitap etmez. Sıkıcıdır biraz.
 
Half-Life oynamadım oynamalı mıyım? Kütüphanemde mevcut ama hangi sırayla oynamalıyım bilmiyorum. Birde bunlar dışında devam oyunu var mı?
 

Dosya Ekleri

  • ss.PNG
    ss.PNG
    6,6 KB · Görüntüleme: 23
Kuzenime bugün Half-Life 1 oynatmak istedim ama kendisi oyunun grafiklerine baktı ve berbat grafikleri var, oynamıyorum dedi (bu durum CS 1.6 için de geçerli). Aynı şekilde Portal 1 ve 2 oynatmak istediğimde, bulmaca oyunu olduğunu söylediğimde bana oyunu sevmediğini söyledi. Tek bir ekran görüntüsüne, video ve benzeri herhangi bir şeye bakmadan. Kendisinin oynadığı oyunlarsa; CS:GO, Among Us, League of Legends, ETS 2 tarzı online ve genellikle bedava olan oyunlar. Kuzenimin bu önyargısını nasıl kırabilirim?
Dost Kayaoğlu Half-Life videosunu izle o sırada ben de izliyim derse izletirsin, tabi Dost Kayaoğlu tanıyorsa.
 
Tanıyorsa izler merak eder diye dedim. :D Mesela bende ara sıra izliyorum neymiş ne değilmiş diye.
Aslında evet. Dost Kayaoğlu Half Life Retro incelemesini izletebilirim iyi fikir bir deneyeceğım.
Half-Life oynamadım oynamalı mıyım? Kütüphanemde mevcut ama hangi sırayla oynamalıyım bilmiyorum. Birde bunlar dışında devam oyunu var mı ?
Episode 2 var almadığınız.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı