Kuzenimle kavga edemedim

Hadi onuda geçtim sende de suç var kimseyle samimi olmayacaksın samimi oldun mu her zaman böyle şeyler olur bunu göze al yani bir erkekle samimi olurken.

Dostum bu arada belli ki sosyalliğe karşı bir açlığın var, kickboxu boş ver, Gym'e falan yazılsana? Civarda illaki vardır iki üç salon. 3 ay bile gitsen hayvani derecede fark oluşturuyor gym.

Dostum bu arada belli ki sosyalliğe karşı bir açlığın var, kickboxu boş ver, Gym'e falan yazılsana? Civarda illaki vardır iki üç salon. 3 ay bile gitsen hayvani derecede fark oluşturuyor gym.
Kuzenini dövmek için Kickbox'a mı başlayacakmış ben konunun başına baktım sadece.

Hayır ben kendisine kavgaya meyilli olduğu için bir gün kavgada dayak yeme ihtimaline karşı kickboxa gitmesini önerdim.
Kavga da güreş ve boks her zaman daha etkilidir hocam. Ayrıyaten konu sahibi 16 yaşında yakında üniversteye gidecek boş zamanlarında ders çalışmalı. Eğer üniversteye gitmeyecekse de mental açıdan ve fiziki görünüm elde etme, kafasını dağıtma açısından Fitness'e gitmeli. Asla kavgaya meyilli olmamalı. Yarın öbür gün birine vursa davalık olsa başı daha çok ağrıyacak o yüzden gerek yok.

Hayır ben kendisine kavgaya meyilli olduğu için bir gün kavgada dayak yeme ihtimaline karşı kickboxa gitmesini önerdim.
Sosyalliğe olan açlığımı nasıl anladınız? Küçükken bilgisayar başında evden çıkmadığım için şimdi bulduğum her fırsatta çıkmaya çalışıyorum. Tek başıma çıkmayı sevmediğim için sürekli yanımda biri olsun isterim. Neden gym önerdiniz anlamadım?

Kavga da güreş ve boks her zaman daha etkilidir hocam. Ayrıyeten konu sahibi 16 yaşında yakında üniversteye gidecek boş zamanlarında ders çalışmalı. Eğer üniversteye gitmeyecekse de mental açıdan ve fiziki görünüm elde etme, kafasını dağıtma açısından Fitness'e gitmeli. Asla kavgaya meyilli olmamalı. Yarın öbür gün birine vursa davalık olsa başı daha çok ağrıyacak o yüzden gerek yok.

Evet sonradan fitness önerdim zaten.

Sosyalliğe olan açlığımı nasıl anladınız? Küçükken bilgisayar başında evden çıkmadığım için şimdi bulduğum her fırsatta çıkmaya çalışıyorum. Tek başıma çıkmayı sevmediğim için sürekli yanımda biri olsun isterim. Neden gym önerdiniz anlamadım?

Gym'de arkadaşlar edinirsiniz, kas yaparsanız sevgiliniz falan olur. Arkadaşlarım bana yazmıyor diye konu açmışsınız, oradan anladım sosyalliğe olan açlığınızı.

Evet sonradan fitness önerdim zaten.

Gym'de arkadaşlar edinirsiniz, kas yaparsanız sevgiliniz falan olur. Arkadaşlarım bana yazmıyor diye konu açmışsınız, oradan anladım sosyalliğe olan açlığınızı.
Hocam önce kickboxa gidip kendimi savunmayı öğrenip ayrıca kilo versem. Daha sonrasında fitness a geçsem mantıklı mı sizce? Çok değil 5-6 kilo vermem lazım zaten ama fitnessta beslenme düzeni sağlayabileceğimi düşünmüyorum. Yemeyi severim

Hocam önce kickboxa gidip kendimi savunmayı öğrenip ayrıca kilo versem. Daha sonrasında fitness a geçsem mantıklı mı sizce? Çok değil 5-6 kilo vermem lazım zaten ama fitnessta beslenme düzeni sağlayabileceğimi düşünmüyorum. Yemeyi severim.

Gym'e gidin bence kickboxa da gidersiniz daha sonra.

Hocam önce kickboxa gidip kendimi savunmayı öğrenip ayrıca kilo versem. Daha sonrasında fitness a geçsem mantıklı mı sizce? Çok değil 5-6 kilo vermem lazım zaten ama fitnessta beslenme düzeni sağlayabileceğimi düşünmüyorum. Yemeyi severim
İkisini aynı anda da yapabilirsiniz. Güreş ya da boksta öneriyorum gidicekseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı