Kuzey köprüsü çok ısınıyor

OSCOrp07

Hectopat
Bilgisayarım oyun oynarken takılıyor geri açılmıyordu. Kontrol ettiğimde ise kuzey köprüsünün boşta 50 derece olduğunu gördüm. Benim yapabileceğim bir şey var mı? Bir de bu ısınma kapanma sorununa neden olabilir mi?

Kuzey köprüsü için 50 derece düşük bir sıcaklık değil, lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. İşlemci sıcaklığı, boşta sıcaklıklar, uygulamada sıcaklıklar, stres testi sonuçları da gerekmekte.

Kuzey köprüsü için 50 derece düşük bir sıcaklık değil, lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. İşlemci sıcaklığı, boşta sıcaklıklar, uygulamada sıcaklıklar, stres testi sonuçları da gerekmekte.
Çok fazla inceleyip detaya girmeye gerek yok... bana göre 70 dereceye kadar risk yoktur. Buna müdahale edemez en fazla soğutmasını güçlendirir.

Kasanızın havalandırması nasıl?

İşlemci sıcaklığı durumunuz nasıl.
Kullandığınız parçaları yazın.

GTX 1060, AMD FX 8350, Cooler Master K350 600wat, Corsair sıvı soğutma, Gigabyte GA-970A-DS3P
İşlemci 50'yi geçmiyor. Ekran kartı maksimum 65lerde bir tek anakart ısınıyor anakart diğer parçalardan eski.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı